A megasztáros Varga Feri asztalosnak állt - "Nem számít, mekkora sztár voltál"
Varga Feri akkor sem hagy fel végleg a kétkezi munkával, ha feleségével újra fellépnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Ferit a 2005 őszén indult és 2006 tavaszán véget ért Megasztár harmadik szériájában ismerte meg az ország. Rúzsa Magdi mögött a második helyen végzett, ő lett a tehetségkutatóban az év férfihangja.  

A TV2 show-műsora nem csak ismertséget, de szerelmet is hozott számára. Balássy Betty a versenyzőknek vokálozott, és a Queen Somebody to Love című száma alatt találtak egymásra igazán, azóta is ez a kedvenc közös daluk. 2007 őszén Rodoszon házasodtak össze. Kislányuk, Róza Anna 2011 júliusában, Dániel Máté fiuk 2014 januárjában, a kis Miksa 2018 júliusában született.

Varga Feri a hobbijából él

Amikor kitört a világjárvány, és bevezették a korlátozásokat, a 49 éves sztár számára nyilvánvalóvá vált, hogy feleségével egy jó darabig nem lesznek fellépéseik. A Blikknek azt mesélte, először úgy gondolta, visszatér eredeti szakmájához, de hamar kiderült, hogy a fogtechnikusi praxissal sem jut keresethez.   

varga-feri-fb
Fotó: TV2

- Kézenfekvőnek tűnt, hogy régi hobbimmal, az asztalossággal kezdek valamit. Nagy szerelmem a fúrás-faragás, így azonnal bele is fogtam. 

Előnyére vált, hogy mivel régebb óta foglalkozik szabadidejében antik asztalok, székek restaurálásával, bútorok beépítésével, az évek során sikerült egy szerszámokkal jól felszerelt kis műhelyt berendeznie. Volt technikuskollégájával párba állva már sok házépítéssel összefüggő munkát elvállalt. A megrendelések között szerepelt járdabontástól a tetőépítésig sok minden, még óriás madárröpde- vagy sünházépítés is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ez teljesen más világ,

itt nem az számít, hogy mekkora sztár voltál eddig, hanem hogy mennyire végzed felelősséggel a munkát. 

Talán emiatt adnak kézről kézre bennünket - véli az énekes, akinek az ismertség nem hozott több megrendelést, de ha felismerték, nagyon kedvesek voltak hozzá, étellel, itallal kínálták. 

varga-feri
Fotó: TV2

Varga Ferinek és Balássy Bettynek hiányzik a közönség, de az egykori tehetségkutatós úgy gondolja, hogy ha sok minden vissza is tér a régi kerékvágásba, és újra koncerteznek, mostani munkáját nem adja fel. 

- Bele kell férjen az életünkbe heti két-három nap civil, kétkezi munka, ami anyagi biztonságot is nyújt. A megtartás mellett szól az is, hogy a kreatív munka, amit végzünk, örömet szerez, és a jövőre nézve is látok benne lehetőségeket, ha már valamilyen oknál fogva felhagyok az énekléssel.

Varga Feri és Balássy Betty gyerekei

Gyönyörű Varga Feri és Balássy Betty családja. Nagyobbik fiuk, Dániel hat és fél éves, a kisebbik, Miksa júliusban két-, Róza lányuk kilencéves lesz. Képes összeállításunkban megnézheted az énekes házaspár családi fotóit.

Ezt is szeretjük