A Barátok közt jóképű színésze volt, most biciklis ételkiszállítóként dolgozik
Volosinovszki György nem szeretné felélni a tartalékait, ezért biciklis futárnak állt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Volosinovszki Györgyöt előbb a Jóban Rosszban, majd a Barátok közt című sorozatban ismerhették meg a tévénézők. A jóképű színész tavaly télig alakította az RTL Klub sikerszériájában a rosszfiú Áront. 

A harmincéves sztár a színészet mellett énekesként is egyengeti karrierjét, idén januárban Túl jó voltál címmel jelent meg új dala, amihez Tenerifén forgatott klipet. 

Biciklis futárnak állt

A dal után fellépései is voltak, de a koronavírus-járvány közbeszólt, koncerteket már nem tudott adni. Nem szerette volna felélni a tartalékait, a színész-énekes új munka után nézett. Mivel szinte mindenhova kerékpárral közlekedik, leszerződött egy ételszállító céghez biciklis futárnak.  

- Napi átlag nyolcvan kilométert megyek, ami miatt legalább három kilót szedtem fel izomban. A combomon a legdurvább a változás, de ennél egészségesebb dolgot nem is csinálhatnék - mesélte a Blikknek a színész, aki élvezi a munkával járó szabadságot. 

volosinovszki-gyorgy
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Akkor kapok címeket, ha bekapcsolom az alkalmazást, és ha kinyomom, foglalkozhatok a dolgaimmal, elmehetek fodrászhoz, vagy mint a napokban, fogorvoshoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sokan azt kérik, hagyja a megrendelt ételt az bejáratnál, akik pedig ajtót nyitnak, azok közül sokan fel is ismerik, pedig áprilisban még a haját is letolta.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#kopi #karantén #hairstyle #actorlife

György Volosinovszki "VOLO" (@volosinovszki_gyuri_volo) által megosztott bejegyzés,

- Meg szoktak lepődni, de szerintem semmi szégyellnivaló nincs abban, amit csinálok, hiszen nem teszek mást, mint dolgozom.

Nyári Dia 20 kilót fogyott

Tavaly májusban kezdett bele a tudatos életmódváltásba, melynek köszönhetően egy év alatt 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Nem az volt a fő motiváció, hogy vékony legyen, egészsége érdekében kezdett el odafigyelni arra, hogy mit visz be a szervezetébe.

Ezt is szeretjük