Nyári Dia olyan vékonyra fogyott, mint egy modell - Falatnyi sortban mutatta meg alakját

Képeken mutatjuk, hogy néznek ki hazai sztárjaink, miután sokat fogytak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Már csak pár hét, és kezdetét veszi a bikiniszezon, ilyenkor minden nő igyekszik a legjobb formáját hozni. Hazai sztárjaink is gőzerővel készülnek erre az időszakra - ki korábban, ki később kezdte el formálni a testét.

Nyári Dia egy éve döntött az életmódváltás mellett, dr. Tóth Tamás obezitológussal karöltve alakították ki azt az étrendet, amit a mai napig sikeresen követ. Emellett a testmozgást sem hanyagolja el, rendszeresen fut. Egyik friss képén is épp sportolás közben mutatta meg magát.

Sztárok fogyás után

A fotón egy rövidke sortban és hasvillantós topban rótta a köröket, alakja pedig már annyira karcsú, mint egy modellé. Ezt persze a kommentelők is megjegyezték, rengetegen gratuláltak az elért eredményhez. Több sztár is írt neki: egykori kollégája, Varga Iza hangulatjelekkel fejezte ki, hogy mennyire dögösnek találja, de Kárpáti Rebeka sem bírta ki, hogy ne jegyezze meg, bomba lett a külseje. Sokan azért is büszkék kedvencükre, mert szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében még ennyire lenge öltözetben is.

Nem ő az egyetlen, aki hatalmas átalakuláson ment át. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességeket mutatunk, akik nagy fogyásuk után egyre szexibb ruhákban mutatják meg vonalaikat az Instagramon.

Ezt is szeretjük