Nyári Dia olyan vékonyra fogyott, mint egy modell - Falatnyi sortban mutatta meg alakját
Képeken mutatjuk, hogy néznek ki hazai sztárjaink, miután sokat fogytak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már csak pár hét, és kezdetét veszi a bikiniszezon, ilyenkor minden nő igyekszik a legjobb formáját hozni. Hazai sztárjaink is gőzerővel készülnek erre az időszakra - ki korábban, ki később kezdte el formálni a testét.

Nyári Dia egy éve döntött az életmódváltás mellett, dr. Tóth Tamás obezitológussal karöltve alakították ki azt az étrendet, amit a mai napig sikeresen követ. Emellett a testmozgást sem hanyagolja el, rendszeresen fut. Egyik friss képén is épp sportolás közben mutatta meg magát.

Sztárok fogyás után

A fotón egy rövidke sortban és hasvillantós topban rótta a köröket, alakja pedig már annyira karcsú, mint egy modellé. Ezt persze a kommentelők is megjegyezték, rengetegen gratuláltak az elért eredményhez. Több sztár is írt neki: egykori kollégája, Varga Iza hangulatjelekkel fejezte ki, hogy mennyire dögösnek találja, de Kárpáti Rebeka sem bírta ki, hogy ne jegyezze meg, bomba lett a külseje. Sokan azért is büszkék kedvencükre, mert szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében még ennyire lenge öltözetben is.

Nem ő az egyetlen, aki hatalmas átalakuláson ment át. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességeket mutatunk, akik nagy fogyásuk után egyre szexibb ruhákban mutatják meg vonalaikat az Instagramon.

Ezt is szeretjük