Erdélyi Mónika 8 kilót fogyott: pár hét alatt ilyen látványos változást ért el
Erdélyi Mónikáról csak úgy olvadnak le a kilók, miután belevágott a fehérjediétába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika új képein szemmel láthatóan karcsúbb, mint pár héttel ezelőtt. Ez nem véletlen, ugyanis a Mónika Show egykori háziasszonya diétába kezdett, ami kis idő elteltével is látványos eredményt hozott.

Rutinos fogyókúrázóként már számos módszert kipróbált: a kalóriaszámlálás az őrületbe kergette, a napi ötszöri étkezés pedig nem fért bele a pörgős életvitelébe. Hosszas kísérletezgetés után lelt rá a számára tökéletes receptre, ami nem más, mint a fehérjediéta.

Erdélyi Mónika 8 kilót fogyott

Az intenzív, 30 napos program elsőre talán szigorúnak tűnhet, hiszen a kezdeti időszakban teljesen száműznie kellett a húst és a gyümölcsöt, kizárólag omlettet, leveseket és rengeteg zöldséget fogyasztott. A húsmentes életnek köszönhetően mindössze másfél hónap alatt nyolc kilótól sikerült megszabadulnia.

Már korábban is sikereket ért el, miután mellőzte az állati eredetű ételek fogyasztását, az akkori eredményessége ad erőt neki, hogy ezúttal is kitartson.

- A fogyás fejben dől el, muszáj átprogramoznom magam az új életmódra, hogy sikeres legyen. Amikor nem ettem húst, szépen jöttek az eredmények, de három hónap után feladtam, mert gyengének éreztem magam, a bőröm elkezdett kiszáradni, mert nem volt megfelelő fehérje- és vitamin-utánpótlás, és az éhségem sem csillapodott. Bízom benne, hogy ezúttal kitartóbb leszek - árulta el a Best magazin interjújában.

mónika-fogyott
Fotó: Instagram/Erdélyi Mónika

Még további nyolc kilótól szeretne megszabadulni, a fő célja pedig az, hogy újra beleférjen a régi ruháiba. Nem szeretné sanyargatni magát, időnként még egy kis bűnözés is belefér, a kulcsszó a mértékletesség.

Sosem egy darab csokoládétól vagy sajtos kiflitől hízunk, hanem az utána következő öt másik okozza a problémát.

Király Linda rengeteget fogyott

33 kilótól szabadult meg az aranytorkú énekesnő, aki bátram mutatja meg új alakját. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szexi ruhákba bújt.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük