Csisztu Zsuzsa 50 évesen bombaformában van: újra belefér régi ruháiba
Búcsút intett az önsanyargató életmódnak Csisztu Zsuzsa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa versenytornászként napi négyórás edzések mellett szigorú diétával tartotta 47 kilós versenysúlyát. Évekkel később jött rá, mennyire egészségtelenül élt akkoriban.

Húsz esztendőn át követte a szélsőséges életvitelt. Volt, hogy koplalt, és mindössze pár kocka csokoládéval csillapította gyötrő éhségét. Máskor csupán egy kis fagyit evett, hogy legyen ereje, de a mérleg ne mutasson alatta többet. Miután búcsút vett az aktív sportolói élettől, férje, dr. Ketskés Norbert segítségével kezdett helyesen étkezni.

Csisztu Zsuzsa bomba formában van

A táplálkozástudományra szakosodott orvos párja állított össze neki egy hosszú távon is tartható, egészséges étrendet, amelyet a mai napig követ. Instagram-képei igazolják a módszer hatékonyságát, hiszen a műsorvezető ötvenévesen bomba formában van.

- Amikor 2006-ban megtudtam, hogy anya leszek, közösen döntöttünk a férjemmel, hogy az életmódomat megváltoztatjuk. A testem onnantól kezdve már nem csak rólam szólt, ezért a korábbi táplálkozásomat alapjaiban alakítottuk át - mesélte a Best magazin interjújában.

A férfi a lehető leghasznosabb tippekkel látta el a feleségét, aki ennek köszönhetően ma újra belefér régi ruháiba. Nem kell szigorú szabályokat betartania vagy kalóriákat számolgatnia, és semmilyen ételt nem von meg magától, pusztán a mennyiségekre figyel nagyon.

- Nem folytatok aszkétaéletmódot, nem akarok már fitneszversenyeken elindulni. Az a célom, hogy még sokáig fitt maradjak, hogy a kertben együtt focizhassak a fiaimmal, vagy nagyokat kiránduljunk.

Naponta ötször eszik: a napját tápláló reggelivel, például élőflórás natúr joghurttal vagy turmixszal indítja. Ebédre általában levest fogyaszt, és a vacsoránál is inkább a grillzöldségeket részesíti előnyben. Azt mondja, csak egy csipetnyi akaraterő kell, hogy a szénhidrátdús köretek helyett a diétásabb verziót válassza. 

Csisztu Zsuzsa és férje

Csisztu Zsuzsa és dr. Ketskés Norbert 2006. október 29-én házasodtak össze. A szerelmespár azóta is kiegyensúlyozott házasságban éli életét, két kisfiút nevelnek, Krisztián Norbert 2007-ben, Adrián Mihály 2013-ban született meg.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük