A Barátok közt színésznője 10 kilót fogyott - Íme, Gyebnár Csekka látványos átalakulása
Gyebnár Csekka alatt már csak 60 kilót mutat a mérleg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt Novák Gizellája 2008-ban költözött be a Mátyás király tér lakói közé és egyúttal a tévénézők szívébe, akik pillanatok alatt megkedvelték a jó kedélyű karaktert. Az őt megformáló Gyebnár Csekkáról is elmondható, hogy sugárzik róla a vidámság. Most azért is boldog, mert fogyásának köszönhetően fittebb, mint valaha.

A színésznő látványos átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Megszabadult a feleslegtől, már tíz kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg. 

Gyebnár Csekka 10 kilós fogyása

A legújabb képein is látszik, milyen kirobbanó formában van, sokkal karcsúbbak lettek a vonalai. A gyökeres életmódváltásra nem csak esztétikai szempontok miatt volt szükség, rengeteg egészségügyi problémától is szenvedett.

A bal oldali kép 2013-ban a Barátok közt forgatásán készült róla, a jobb oldali pedig 2020 májusában.
A bal oldali kép 2013-ban a Barátok közt forgatásán készült róla, a jobb oldali pedig 2020 májusában.
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, Instagram/Gyebnár Csekka

- Összecsúsztak a csigolyáim, iszonyatos fájdalmaim voltak, hetekig dolgozni sem tudtam. Álmatlanságtól szenvedtem, emésztési gondok és puffadás kínzott, gerincsérvem lett, nem beszélve a pajzsmirigyproblémámról - mesélte a Best interjújában.

- Mindenképpen diétáznom kellett, mégsem sikerült lefogynom, pedig 70 kilónál is többet mutatott a mérleg. Akkor döntöttem a gyökeres életmódváltás mellett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ki kellett tapasztalnia, mi számára a legtökéletesebb módszer. Ebben nagy segítségére volt a párja, aki biozöldség-termesztéssel foglalkozik. A 46 éves színésznő kizárólag ezeket fogyasztja, de a gyümölcs- és húsevési szokásait is alaposan megváltoztatta. 

Bár imádja az epret és az almát, az esti órákban már egyáltalán nem eszik a kedvenceiből, a húsokat is megválogatja, kizárólag csirkét, halat és rákot iktat be az étrendjébe. 

Szerinte a tökéletes diéta alapjául a rengeteg mozgás szolgál, így mindennap szakít időt a sportolásra. Az új szerelme a hastánc, ami lelkileg is felszabadítja, ezenkívül jógázni is szokott, de a futást sem veti meg.

Peller Mariann 10 kilót fogyott

Peller Mariann egy előtte-utána fotót posztolt, amin jól látszik, a tíz hónap alatt leadott tíz kilóval mennyire megváltozott a külseje. Nézd meg képes összeállításunkban a műsorvezető látványos átalakulását.

Ezt is szeretjük