Íme, a rég látott Szíj Melinda - Az 51 éves énekesnő elárulta, hogyan él most
Szíj Melinda a saját kertjéből jelentkezett be Facebook-oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szíj Melinda nevét a 2010-es Megasztárban ismerte meg az ország: az akkor 41 éves, asszisztensként dolgozó versenyző hangját és előadásmódját sokan Édith Piaféhoz és Barbra Streisandéhoz hasonlították. Végül Tolvai Reni és Kökény Attila mögött a harmadik helyen végzett a TV2 tehetségkutatójában.

Az 51 éves sztár a műsor után is megtalálta a közönségét. Első lemeze, a Foltos úton hónapokig vezette a Mahasz eladási listáját, és aranylemez lett. 2014-ben Zámbó Jimmy-díjat vehetett át, 2016-ban Fonogram-díjra jelölték Van-e csend még a szóban? című dalát az év hazai hagyományos slágerzenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában. 

Szíj Melinda is otthon marad

Szíj Melinda koncertjei más előadók fellépéseihez hasonlóan a koronavírus-járvány miatt bizonytalan ideig elmaradnak. Az 51 éves sztár közösségi oldalán videóban üzent a rajongóinak, akiket arra kért, aki teheti, maradjon otthon.  

- 25 év után újra kempingbiciklire pattantam. Én is itthon maradtam, és jó itt a szabad levegőn az új otthonomban. Biztatnék mindenkit, hogy maradjon otthon, és találjon magának hasznos elfoglaltságot - mondta a kertjébe kerékpárral beguruló énekesnő. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szíj Melinda számára nehéz volt a tavalyelőtti év: 2018 első felében kénytelen volt lemondani néhány fellépését, mert meg kellett műteni. Évekkel ezelőtt felfedeztek egy csomót a torkában, 2018 márciusában pedig egy szokásos kontrollvizsgálaton közölték vele, hogy rosszindulatú daganat, ezért sürgősen megoperálták. Szerencséje volt, nem alakult ki áttét, 2019 júliusában a Borsnak azt mesélte, tünetmentes.

szij-melinda
Fotó: Facebook/Szíj Melinda hivatalos oldala

- A hangom sem sínylette meg, ugyanúgy tudok énekelni, mint a betegség előtt, igaz, azóta sem eszem többet, mint korábban, napjában párszor keveset. Nem akarok elhízni idős koromra. A túrázás és az egészséges táplálkozás azonban az életem része lett - mondta a napilapnak.

Bakács Tibor egykor és most

Bakács Tibor Settenkedő nevét akkor ismerte meg a széles nagyközönség, amikor a filmkritikus a 2003-ban indult Megasztár egyik zsűritagja lett. A TV2 tehetségkutatójában három évadon keresztül értékelte a zenei tehetségeket. 2011-ben derékba tört a karrierje, amikor bolti lopáson kapták.

Ezt is szeretjük