Fekete Dávid ikrei cuki fotókon - A 2 hónapos Ádint hazavihették a kórházból
Fekete Dávid egyik ikerfiát másfél hét után engedték haza a kórházból ikertesójához, Mátéhoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy az öröm Fekete Dávid családjában: másfél hét után hazaengedték kisebbik ikerfiukat, aki súlyos vírusos fertőzéssel került kórházba, a győri klinika intenzív osztályán ápolták.  A 33 éves sztár és felesége a hétvégén hazavihette a kis Ádint, akit ikertestvére, a két hónapos Máté, és az énekes nevelt lánya, az ötéves Leila is nagy örömmel fogadott. 

A megasztáros énekes és felesége, Regina ikrei január 3-án jöttek világra. Másfél-két óránál többet a kicsik mellett nem aludtak, de nem bánták, örömük határtalan volt. Ebbe a boldogságba rondított bele egy vírusos, légúti fertőzés. Február utolsó napján derült ki, hogy Ádint a győri klinika intenzív osztályán kezelik.

Fekete Dávid kisfia az intenzívre került

A Blikknek Fekete Dávid akkor azt mesélte, a kisfiú csúnyán köhögött, egyre nehezebben vette a levegőt, nem evett és nem ivott semmit, ezért bevitték a kórházba, ahol azt a diagnózist kapták, hogy Ádinnak feltehetően RSV-je van. Felnőttkorban és a gyerekek egy részénél a respiratory syncitial vírus okozta légúti fertőzés egy egyszerű nátha lezajlásához hasonló, ám csecsemőknél a fertőzés komoly következményekkel járhat.

A hétvégén a házaspár hazavihette a csöppséget. Az énekesnek a könnye is kicsordult, amikor meglátta mosolygós ikerfiait újra együtt. A kicsinek már csak erősödnie kell, mert súlyban Máté az elmúlt két hétben lehagyta, illetve időközönként egy gyógyszeres spray-t kell használniuk, hogy a baba tüdejének regenerálódását segítse. 

Fekete Dávid a Facebook-oldalán is megosztotta követőivel örömét, több mosolygós fotót is posztolt az ikrekről. 

Ezt is szeretjük