Bódi Csabi kislánya olyan, mint egy hercegnő – Lilien egy éves lett
Bódi Csabi kislánya tündéri ruhácskát viselt első születésnapján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Csabi a családjával és barátokkal hatalmas bulin ünnepelte meg, hogy kislánya, Lilien Anna egy éves lett, míg Rómeó fia tíz. A második házasságában született mindkét gyermeke Valentin-nap jött a világra, de aznap a fellépések miatt csak diszkréten emlékeztek meg a jeles napról.

- Elmegyünk egy nagyon kellemes kis helyre, ahol nagyon kellemes kis zene lesz, Nótár Maryék is fel fognak lépni. Lesz fincsi kaja, barátok, rokonok, 15-20 gyerek, 40-50 fős vendégsereg. A szűk baráti társaság és rokonok lesznek ott, mert ha nem húznánk egy keretet, akkor lennénk vagy ötszázan – mesélte a Mokka hétfői adásában.

Bódi Csabi lánya egy éves lett

A 39 éves sztár nagyon örül annak, hogy harmadszorra kislánya lett.

- Lelkiekben mindig is vágytam egy kislányra. Roma tradíciók szerint fogjuk nevelni a lányomat, ahogy a páromat az anyukája, és az én anyámat is az anyukája. Nálunk fontos ennek a betartása. A mai világ nem kedvez ennek, sőt. Már most kicsit aggodalmaskodom, hogy mi lesz, amikor fel fog nőni, és jönnek az udvarlók. (…) Más kislányos apukának lenni. Például elmentünk Rómeóval a fogorvoshoz. Nem aggódtam különösebben, de belegondoltam, hogy ha majd Liliennel megyek…  - mondta a TV2 reggeli műsorában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri kislány Lilien, aki első születésnapján úgy nézett ki, mint egy kis hercegnő.

Ezt is szeretjük