Kökény Attila 45 évesen újra nagyapa lesz - Második unokája ősszel születik meg

Kökény Attilát ezúttal nagyobbik fia ajándékozza meg egy unokával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila újra nagyapa lesz: lánya, Aranka január közepén ajándékozta meg az első unokájával, aki a Medárd nevet kapta, de a családban a fiúcskát Medinek becézik. Most a fia, az ifjabbik Kökény Attila néz apai örömök elé.

A kicsit őszre várják, és már a nemét is tudják, valamint a nevét is kitalálták - derült ki a Tények Pluszból

Kökény Attila második unokája

Attila és párja, Barbara már régóta szerettek volna kisbabát. Az örömhírt a 2010-es Megasztárral ismertté vált énekessel és feleségével is azonnal megosztották. Barbara most van az ötödik hónapban, és ő is kisfiúnak ad életet.

kokeny-attila-es-fia
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Visszük tovább a hagyományt, a családi szokásokat, születik a legkisebbik Kökény Attila. Dupla junior. November 13-ra várjuk, de szerintünk már októberben meg fog születni - árulta el a büszke apuka. 

kokeny-attila-menye
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az énekes nagyon boldog, hogy 45 évesen már kétszeres nagyapa lesz. A két kisfiú között ráadásul kicsi, alig lesz egy év a korkülönbség. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon jó érzés, és az még jobban boldogabbá tesz, hogy 65 éves koromban lesz két húszéves unokám. Akik 45 évesek, mint én, és akkor születik a gyereke, azok nem biztos, hogy megélik azt, hogy nagypapák lehetnek, vagy ha igen, nem biztos, hogy láthatják az unokájukat felnőni, hacsak nem matuzsálemi korba lépnek 80-90 éves korukban - mondta a TV2 műsorában a sztár.  

Az ifjabbik kökény Attila azt is elárulta, hogy nem állnak meg egy gyereknél, minimum két, maximum három gyereket szeretnének párjával. 

Kökény Attila unokája, Medi

Az énekes január közepén lett nagypapa, 21 éves lánya, Aranka ajándékozta meg az első unokájával. Az énekes 45 évesen fitt és aktív nagyszülő, mindennap látja Medit - ha máshogy nem, videótelefonon.  

Ezt is szeretjük