Kökény Attila 4 hónapos unokája tündéri hajas baba - Végre Medivel közös fotót posztolhatott
Kökény Attila már magához ölelheti unokáját, nem csak Skype-on láthatja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila január közepén lett nagypapa. 21 éves lánya, Aranka ajándékozta meg az első unokájával, aki a Medárd nevet kapta, de a családban a fiúcskát Medinek becézik. Az énekes 45 évesen fitt és aktív nagyszülő, de a világjárvány miatt egy ideig le kellett arról mondania, hogy személyesen is érintkezzen a csöppséggel. 

Április közepén, a Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal című videósorozatban azt mesélte, hogy mivel a picinek még nem alakult ki az immunrendszere, csak most kapta meg az első oltásokat, ezért online követik nyomon a baba fejlődését. 

Kökény Attila és unokája

- Mindennap Skype-on tartjuk a kapcsolatot vele. Beszélünk hozzá, már megismer minket, és nevet ránk, de érzelmileg nagyon nehéz ez a helyzet - mondta. 

Miután lazítottak a kijárási korlátozásokon, Medi pedig hamarosan négy hónapos lesz, Kökény Attila már találkozhat imádott unokájával. Mediről cuki nagyapa-unokája fotót is posztolt. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük