Kicska László megmutatta 2 éves kislányát - Az Edda gitárosa 55 évesen büszke apuka
Kicska László számára a bulik helyett már a családja a legfontosabb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kicska László kislánya születése óta nem töpreng komoran a holnapon, hanem optimistán tekint a jövőbe, derűlátó apuka lett, a késői gyerek bearanyozta az életét. Az 55 éves gitárost már nem vonzza az éjszakai élet és a bulik, inkább párjával és közös gyermekükkel tölti a szabadidejét.  

2016-ban ismerte meg 17 évvel fiatalabb párját, az ügyvédként dolgozó Edinát. Kislányuk, Natália Zita 2018. április 9-én, reggel 9 órakor, a kilencedik Edda-babaként jött világra.

Kicska László lánya már kétéves

- Harminc éve zenélek az Eddával, rengeteg mindent megéltünk. Jó érzés otthon lenni, már nem akarok mindenáron szórakozóhelyekre járni. Olyan dolgokat csinálok, amiket azelőtt soha, például főzök. Legutóbb palacsintát sütöttem Natival, dobáltam a levegőbe a tésztát, hogy lenyűgözzem a lányomat. Úgy nézett rám, mint egy hősre. Apró örömök, de ezekért érdemes élni - mondta a Story magazinnak

A szőke, kék szemű kislány azt is szereti, ha édesapja gitározik, ilyenkor táncol. Jó a ritmusérzéke és a kézügyessége is. Édesanyjától remélhetőleg a sport szeretetét örökli, Edina ugyanis válogatott teniszező volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Amióta megszületett a kislányuk, párjával még közelebb kerültek egymáshoz, a gyerekkel még szorosabb lett a kettejük közötti kötelék. A zenész is kiveszi a részét Nati gondozásából: mivel ő kel elsőként, ő eteti meg először, majd játszanak, aztán átadja az édesanyának. Nem meglepő, hogy a kisgyerek első szava az apa volt. 

Mostanában sokat beszélgetnek arról, vállaljanak-e második gyermeket. Az biztos, hogy Nati örülne egy testvérkének. Kicska Lászlónak ugyan már volt egy házassága Keresztes Ildikó énekesnővel, ami válással végződött, de nincs ellene annak, hogy gyermeke anyjával összeházasodjanak. Szerinte a párja örülne egy tengerparti esküvőnek. 

- Gyakorló apaként úgy gondolom, ha születne még egy gyerekünk, egyikünknek fel kellene adnia a munkáját. A zenélést nem szeretném abbahagyni, Edinának pedig önálló ügyvédi irodája van, amit sok munkával épített fel, nem akarom, hogy feladja a hivatását. Ugyanakkor jó lenne még egy baba. Ha jön, nem tiltakozunk ellene - vallotta be a hetilapnak. 

Pataky Attila és felesége

Pataky Attila és Orsi már tíz éve ismerik egymást, egy Edda-koncerten találkoztak. Először csak barátok voltak, olyan is megesett, hogy az énekes Orsinak öntötte ki a szívét szerelmi csalódásai után, aztán egyre közelebb kerültek egymáshoz, és végül szerelembe estek. 

Ezt is szeretjük