Kiss Ramóna flitteres miniruhában villantott combokat - A TV2 stúdiójában nagyon dögös volt
Kiss Ramóna szexi ruhában mutatta meg a Dancing with the Stars stúdióját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna az egész országot meglepte, amikor szeptember 13-án a Sztárban Sztár című műsorában a TV2 új műsorvezetőjeként mutatkozott be

Kiderült, Stohl András oldalán ő lesz az október 10-én induló Dancing with the Stars című táncos show-műsor női műsorvezetője.

Kiss Ramóna flitteres ruhában

Tegnap este, a Sztárban Sztár hatodik adásában a műsorvezetőpáros újra bejelentkezett, hogy megmutassák, milyen stúdióban várják a nézőket szombat esténként. 

Kiss Ramóna elővette a szexi oldalát: egy csillogó, flitteres miniruhában és fekete combcsizmában villantotta meg irigylésre méltó lábait. 

A kommentelők elhalmozták bókokkal, mennyire csinos és szexi.  Volt, aki azt írta, a 35 éves tévés "a mai értelemben vett NŐ szimbóluma." 

A 12. Glamour Women of The Year legcsinosabb sztárjai

2020. szeptember 24-én 12. alkalommal rendezték meg csütörtök este a Glamour Women of The Year díjátadót a Várkert Bazárban. A díjátadó műsorvezetője Kiss Ramóna volt, aki különleges estélyiben állt színpadra. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik viselték a 12. Glamour-gála legszebb ruháit.

Ezt is szeretjük