Kiderült, Kiss Ramóna miért szerződött át a TV2-höz - 17 évig dolgozott az RTL Klubnál
Lékai-Kiss Ramóna a TV2-höz szerződött, Stohl Andrással ő vezeti a Dancing with the Stars című show-műsort.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kis meglepetést okozott Kiss Ramóna, amikor a TV2 Sztárban Sztár című műsorának végén, vasárnap este kiderült, hogy ő fogja vezetni a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évadát Stohl Andrással.

A táncos show-műsor eddig több mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott sikeresen világszerte, és hamarosan a magyar közönség előtt is bemutatkozik. Licencét már 58 ország vásárolta meg, népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban már a 28. évadot tűzték képernyőre. 

Kiss Ramóna a TV2-höz szerződött át

A 35 éves sztár a közösségi oldalán azt írta, hálás az RTL Klubnak. 17 éves volt, amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően bekerült a Barátok közt című sorozatba, és Szentmihályi Zsófi bőrébe bújhatott 16 éven át. Aztán amikor úgy érezte, nem találja a helyét, műsorvezetőként is kipróbálhatta magát az X-Faktorban és a Reggeliben. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Az életem munka szempontjából ismét egy hatalmas fordulóponthoz érkezett! Oly régóta vagytok Velem🙏🏼....17 éves voltam amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően belecsöppentem a Barátok közt című sorozatba és Zsófi bőrébe bújhattam 16éven át! Annyi emlék, ismerős, barát, élmény, sírás, nevetés.... aztán éreztem, hogy valami feszít, nem találom a helyem és mennem kell tovább.... új kihívásokat keresve, új élményekkel gazdagodva. Így talált rám az X-Faktor és az Rtl Reggeli.😊 Egy újabb kaland vette kezdetét: miközben életem legnagyobb kalandjába is belevágtam hisz édesanya és feleség lettem az elmúlt három év során.❤️ Köszönöm az RTL Klubnak a lehetőségeket, amiket kaptam. Ha bármikor visszagondolok majd, mérhetetlen büszkeség tölt el, hogy az X-Faktor háziasszonya lehettem, hogy a Reggeli egyik műsorvezetőjeként ébreszthettem a nézőket és, hogy két kultikus sorozatban is szerepet kaptam. Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam! Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp! Tartsatok velem a legújabb kalandomban is! A Dancing with the Stars műsorvezetőjeként pedig igyekszem elkápráztatni Titeket! Nagyon sok szeretettel és nagyon sok hálával millió csókot küldök Nektek! Nemsokára találkozunk!❤️ Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

A Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadának, a Reggelinek, 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben az X-Faktor 7., 8., és 9. évadának műsorvezetője volt az RTL Klubon. Az elmúlt három évben közben édesanya és feleség is lett. 

"Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam!" - írta

A cikk az ajánló után folytatódik

Lékai-Kiss Ramóna színésznő és az egyik legismertebb televíziós műsorvezető 17 év után váltott csatornát, hogy az ősz nagyszabású show-műsorában debütáljon a TV2-n. 

kiss-ramona
Fotó: Phdr Communication Kft/Zsólyomi Norbert

- Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Lékai-Kiss Ramóna csatlakozott a TV2 műsorvezetői csapatához, így már kétségkívül a TV2 Csoport rendelkezik a legértékesebb műsorvezetőkkel, akik évről évre uralják a legkülönfélébb szakmai listákat. A héten a Televíziós Újságírók Díjátadóján a szakmai zsűri a legjobb női műsorvezetőnek Ördög Nórát, míg Till Attilát a legjobb férfi műsorvezetőnek ítélte - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A TV2 őszi show-műsorában hamarosan 12 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán. 

Kiss Ramóna fia

Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté kisfiuk, Noé születése előtt nem sokkal költöztek be közös, veszprémi otthonukba. A műsorvezető is ebben a városban nőtt fel, a szülei a mai napig itt élnek, így bármikor tudnak segíteni az unoka körül. A fiúcska imád a szabadban játszani, idén már a nyári gyümölcsöket is élvezheti. Édesanyja meg is örökítette, milyen örömmel szedi a ribizlit. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri Kiss Ramóna és Lékai Máté fia, Noé. 

Ezt is szeretjük