Nem csak Kiss Ramóna férje piszkosul jóképű - Lékai Máté testvére is sármos pasi
Lékai Máté sármos öccsével alkotott egy csapatot az Észbontók című vetélkedőben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna 17 évesen került be a Barátok köztbe, azóta rivaldafényben éli az életét, így köztudott például, hogy van húga. A színésznő-műsorvezető 2019 nyarán házasodott össze Lékai Mátéval. A válogatott kézilabdázó is megszokta a szereplést, de az ő életéről kevesebbet tudni, így arról sem hallottunk eddig, hogy van egy öccse, aki szintén nagyon jóképű. 

A sármos Somát most a nézők is láthatták, ugyanis a VIASAT3-on futó Észbontók 7. évadának harmadik hetében testvérpárok közötti küzdelem zajlott. 

Lékai Máté testvére

Kiss Ramóna a húgával, Debórával, Lékai Máté az öccsével, Somával alkotott egy csapatot, és próbálták megtippelni, milyen választ adnak egy-egy kérdésre a vetélkedő versenyzői. 

lekai-mate-testvere
Fotó: VIASAT3

- Mi Ramival többször szerepeltünk már televízióban, de most más volt a helyzet. Ilyen vetélkedőben még nem volt részem, úgyhogy bennem is volt némi izgalom. De nagyon jó volt a társaság és a stáb is, így ez hamar feloldódott bennem - mesélte a 31 éves sportoló.

lekai-mate-testvere2
Fotó: VIASAT3

Kiss Ramóna és Lékai Máté nemcsak játszani szeret, hanem nyerni is, nem is tagadják, hogy versengő típusok. 

- Mi nem az a család vagyunk, akik azt mondják, hogy csak a részvétel a fontos. Nekünk meg kell nyerni mindent! - árulta el Kiss Ramóna. 

lekai-mate-testvere3
Fotó: VIASAT3

- Egy élsportolóban ez alapból benne van, és én minden pozitív, valamint negatív velejárójával együtt a magánéletben is ilyen vagyok. Ha csak annyit említek, hogy kisfiúnk sem nyerhet akármiben, akkor mindent elmondok szerintem - tette hozzá nevetve a férje.

Kiss Ramóna gyönyörű húga 

Kiss Ramóna gyerekként nagyon vágyott már egy testvérre, így madarat lehetett volna vele fogatni, amikor a tizedik születésnapján megszületett Debóra. A nagy korkülönbség soha nem okozott gondot, a bensőséges kapcsolatot az sem törte meg, hogy Rami 17 éves korában Budapestre költözött, és a fővárosban töltötte a hétköznapokat, miután bekerült a Barátok köztbe. Máig naponta beszélnek telefonon, beavatják egymást a titkaikba. 

Ezt is szeretjük