Nem csak Kiss Ramóna férje piszkosul jóképű - Lékai Máté testvére is sármos pasi
Lékai Máté sármos öccsével alkotott egy csapatot az Észbontók című vetélkedőben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna 17 évesen került be a Barátok köztbe, azóta rivaldafényben éli az életét, így köztudott például, hogy van húga. A színésznő-műsorvezető 2019 nyarán házasodott össze Lékai Mátéval. A válogatott kézilabdázó is megszokta a szereplést, de az ő életéről kevesebbet tudni, így arról sem hallottunk eddig, hogy van egy öccse, aki szintén nagyon jóképű. 

A sármos Somát most a nézők is láthatták, ugyanis a VIASAT3-on futó Észbontók 7. évadának harmadik hetében testvérpárok közötti küzdelem zajlott. 

Lékai Máté testvére

Kiss Ramóna a húgával, Debórával, Lékai Máté az öccsével, Somával alkotott egy csapatot, és próbálták megtippelni, milyen választ adnak egy-egy kérdésre a vetélkedő versenyzői. 

lekai-mate-testvere
Fotó: VIASAT3

- Mi Ramival többször szerepeltünk már televízióban, de most más volt a helyzet. Ilyen vetélkedőben még nem volt részem, úgyhogy bennem is volt némi izgalom. De nagyon jó volt a társaság és a stáb is, így ez hamar feloldódott bennem - mesélte a 31 éves sportoló.

lekai-mate-testvere2
Fotó: VIASAT3

Kiss Ramóna és Lékai Máté nemcsak játszani szeret, hanem nyerni is, nem is tagadják, hogy versengő típusok. 

- Mi nem az a család vagyunk, akik azt mondják, hogy csak a részvétel a fontos. Nekünk meg kell nyerni mindent! - árulta el Kiss Ramóna. 

lekai-mate-testvere3
Fotó: VIASAT3

- Egy élsportolóban ez alapból benne van, és én minden pozitív, valamint negatív velejárójával együtt a magánéletben is ilyen vagyok. Ha csak annyit említek, hogy kisfiúnk sem nyerhet akármiben, akkor mindent elmondok szerintem - tette hozzá nevetve a férje.

Kiss Ramóna gyönyörű húga 

Kiss Ramóna gyerekként nagyon vágyott már egy testvérre, így madarat lehetett volna vele fogatni, amikor a tizedik születésnapján megszületett Debóra. A nagy korkülönbség soha nem okozott gondot, a bensőséges kapcsolatot az sem törte meg, hogy Rami 17 éves korában Budapestre költözött, és a fővárosban töltötte a hétköznapokat, miután bekerült a Barátok köztbe. Máig naponta beszélnek telefonon, beavatják egymást a titkaikba. 

Ezt is szeretjük