Hevesi Kriszta vadítóan nézett ki a Glamour-gálán piros bőrruhában - Fotókon a 40 fölötti sztárok

Fotókon a 12. Glamour Women of The Year 40 fölötti, gyönyörű sztárjai.

hevesi-kriszta-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

12. alkalommal rendezték meg csütörtök este a Glamour Women of The Year díjátadót a Várkert Bazárban, ahol díjazták hazánk kiemelkedő teljesítményt elérő nőit. 

Idén tavasszal közel 140 000 szavazatot adtak le a magazin olvasói kedvenc női jelöltjeikre, ám a kialakult helyzet miatt csak egy fél évvel később, szeptember 24-én, csütörtök este vehették át a nyertesek az immár ikonikusnak számító Glamour-szobrokat

A 2020-as Glamour-gála 40 fölötti sztárjai

Az szokásosnál szűkebb körben, szigorú egészségügyi előírások mellett megtartott gálán az előző évekhez hasonlóan idén is stílusos szettekben jelentek meg a hazai hírességek, akik kötelező újdonságként egyöntetűen egy közös kiegészítő mellett tették le a voksukat: maszkban érkeztek.

Hevesi Kriszta egy extravagáns és nőies szettben keltett feltűnést, amelyet Fink Evelin tervezett. A piros, kék színnel feldobott összeállítás egyszerre volt szexi és különleges, kihangsúlyozta viselője irigylésre méltó alakját is. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűek voltak negyven fölötti sztárjaink a 12. Glamour-gálán. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük