Keleti Andrea könnyes vallomása a Reggeliben: tánciskolájából elbocsátott mindenkit
Keleti Andrea bevallotta, a világjárvány és a válság alatt ez a mostani a legnehezebb hete.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andreát is megviselték a világjárvánnyal járó korlátozások. Bezárta a tánciskoláját, és szintén táncművész férjével online oktatnak hol szólóban gyakorolható lépéseket, hol társas táncot.  

Az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, a vírus kirobbanása óta a mostani a legnehezebb hete.

Keleti Andrea tánciskolája is zárva

- Hétfőn elbocsátottam az utolsó alkalmazottunkat, egy recepciós nénit, aki 14 éve dolgozik nálunk. Így bőgtünk két hétig - küszködött a könnyeivel az 51 éves sztár a műsorban. 

keleti-andrea-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagyon nehéz, nem is csak a vállalkozás, hanem az emberi kapcsolatok miatt. Úgy váltunk el, hogy reménykedünk abban, még lesz lehetőség újraindulni, de én azt hiszem, hogy

most már a legtöbb sportegyesület, fitnesz- és táncklub gyakorlatilag kivérzett.

- Engem nagyon bosszant, amikor azt mondja egy sajtótájékoztatón valaki, hogy legyünk még türelemmel, mert ez nem a türelemről szól. Hogy egy hatvanéves recepciós néni elvállalja, hogy április óta csak négy órában dolgozik, és majd kevesebbet eszik… hogy mi is elvállaljuk, hogy finanszírozzuk, csak ne menjen el, de aztán nem tudod, lesz-e tovább.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A csapatának van olyan tagja, aki visszaköltözött Nagykanizsára, mert nem tudta a fővárosi albérletét és életét finanszírozni, és nem tudja, a korlátozások után visszajön-e. 

keleti-andrea-reggeli2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Pedig mindenki imádta, aki hozzánk járt. Megbízható, kedves, a gyerekek egyenesen szerelmesek voltak belé. Így veszti el az ember a barátait. Ez borzalmasan kegyetlen, miközben tudod, hogy ő bajban van. 

Südi Iringó egykor és ma

Südi Iringót hamar megkedvelték a nézők az RTL Klub 2006 tavaszán indult, Szombat Esti Láz című szórakoztató műsorában. Mind az öt évadban láthattuk. Évek óta nincs rivaldafényben, de a táncot a mai napig imádja, mellette több lábon áll. 

Ezt is szeretjük