Szabolcs 18 éve nyerte meg a Való Világ első évadát – Nyomozó lett a valóságshow után

Mészáros Szabolcs nem maradt sokáig a rivaldafényben, rendőrnyomozónak állt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2020 novemberében már a Való Világ 10. évada indult el. Az elmúlt közel két évtized alatt rengetegen jelentkeztek az RTL Klub valóságshow-jába, hogy híressé váljanak. 

Ez néhányuknak sikerült, így például Baukó Évának vagy Molnár Anikónak, míg Nádai Anikó a csatorna műsorvezetőjévé is vált. A legnagyobb karriert kétségkívül Majka futotta be, aki zenészként és műsorvezetőként is sikeres, a szakmai és magánélete szintén irigylésre méltó. 

A Való Világ első győztese, Szabolcs

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, a fináléba Oki (100 napot töltött a Villában), Majka (79 napot töltött a Villában) és Szabolcs (87 napot töltött a Villában) jutott. A győztes végül 2002. december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. 

meszaros-szabolcs
Fotó: RTL Klub

A jóképű fiatalember rövid ideig egy párt alkotott Molnár Anikóval, a 2003 januárjában indult és májusában véget ért második széria egyik versenyzőjével. A rivaldafényre és a személye körüli felhajtásra hamar ráunt, és három évvel a Való Világ első évada után komoly édesapaként nyilatkozott a Fókusznak

- Mindennap reggel nyolctól délig angolozom, május végétől kezdődik a főiskolán a vizsgaidőszak, mostanában elkezdek dolgozni is, úgyhogy kicsit mozgalmas lesz, meg ott a gyerek is – mesélte. 

Több év kihagyás után, 2013-ben állt ismét az RTL Klub kamerái elé, akkor egy sikeres lopási ügy felgöngyölítése után már sármos rendőrnyomozóként szerepelt a Híradóban. A Fókusz információi szerint Mészáros Szabolcs jelenleg is nyomozóként dolgozik, de nem kívánkozik a rivaldafénybe.  

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan változott VVSzabolcs, vagyis Mészáros Szabolcs az évek során. 

Ezt is szeretjük