Jáksó László visszatért civil szakmájához: ezzel foglalkozik most
Jáksó László 2020 áprilisában távozott a Sláger FM-től.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jáksó László műsorai nélkül hosszú évekig el sem tudtuk volna képzelni a hazai tévécsatornák kínálatát. Manapság azonban már nem is láthatjuk a képernyőn.

A műsorvezető 2000-től 2016-ig olvasta fel a híreket a Heti Hetesben, hogy a produkció többi szereplőivel mondja el humoros véleményét azokról. Nem ez volt az egyetlen show, amivel mosolyt csalt a nézők arcára, a Kész Átverés részei láttán is sokszor fogtuk a hasunkat a nevetéstől.

Jáksó László műsorvezetőből lett programozó

A tévézés mellett a magyar rádiózásnak is évekig meghatározó alakja volt. Pályafutását a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós rendező-szerkesztő-műsorvezető szakának elvégzése után a Kossuth Rádiónál kezdte, majd a Danubius Rádiónál folytatta, végül a Sláger FM műsorvezetőjeként búcsúzott a médiától.

jáksó 1
Fotó: RTL Klub/Heti Hetes

2020 áprilisában hallhatták utoljára a hangját a hallgatói, azóta pedig nagyot fordult az élete. Maga mögött hagyva a reflektorfényt, visszatért eredeti szakmájához, programozó lett belőle.

- A programozás igazából mindig is nagy szerelem volt nekem, most főként vállalatirányítási rendszereket tervezek. Sokan nem is gondolnák, valójában mennyire kreatív szakma ez, én nagyon szeretem - mesélte 2020 decemberében a Blikknek.

Azt is elárulta, hogy nem hiányolja korábbi munkáját. Kifejezetten élvezi a nyugodt, családi életet a feleségével.

- A médiában ordítva mutogatja magát az ember, a programozást meg egyedül, csendben csinálom. Nem tervezem a visszatérést, mert egyszerűen nincs most olyan műsor, amelyben el tudnám képzelni magam. Teljesen elégedett vagyok az életemmel, ráadásul most itthon maradhatok, és itthonról dolgozhatok, amit a médiában nem nagyon tehettem volna meg, az egészségünk pedig mindennél fontosabb.

A Danubius Rádió műsorvezetői napjainkban

Nézd meg, mivel foglalkoznak a Danubius Rádió Cappuccino című reggeli műsorának házigazdái napjainkban!

Ezt is szeretjük