Katus Attila 50 éves lett ma: félmeztelen fotót is posztolt szülinapján a sztáredző

Katus Attila nagyon sármos félmeztelen fotóján, amelyet a rajongók is imádtak.

katus-attila-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katus Attila az aerobik hatszoros világbajnoka, akiért a legtöbb nő szíve azonnal megdobban, ha meglátják.

A sztáredző a mai napon ünnepli 50. születésnapját, amelyet többek között egy félmeztelen fényképpel tudatott a közösségi oldalain.

Katus Attila 50 éves

A Facebookján és az Instagramján is megosztotta azt a posztot, amelyen póló nélkül, izmos felsőtesttel pózol a kamerának. Fekete bőrkabátját a kezében tartja, miközben csibészesen mosolyog. További képein öltönyben és elegáns ingben feszít, mindegyik tartalom erőt sugárzó.

„Sziasztok! Elérkezett ez a nap is az életemben. Nagyon szerettem a 40-es éveimet is, és biztos vagyok abban, hogy a következő néhány tíz év, ahogy az eddigiek is, ilyen szépek lesznek. Remélem még sokáig példát mutathatok másoknak és sokakat meggyőzhetek arról, hogy nem lehet elég korán kezdeni, és soha nem késő az egészséges életmód útjára lépni, ami nem lemondás az élet szépségeiről, hanem előfeltétele annak befogadására. Ezúton is köszönöm Édesanyámnak ( aki tudom, hogy el fogja olvasni ezt a posztot), hogy világra hozott és Édesapámnak, Nagyszüleimnek a feltétlen és önfeláldozó szeretet amit tőlük kaptam!” - írta a posztjában, amelyet perceken belül elleptek a gratuláló üzenetek. 

Több kommentelő megjegyezte, hogy a sportnak és az odafigyelésnek köszönhetően nagyon jó formában van, és jó pár évet letagadhatna a korából.

„Ezúton szeretném megköszönni az összes szerdai edzést, már évek óta Veled a Previben. Minden kedves, motiváló szót, mosolyt amit Tőled kapunk. A tudásodat, a segítségedet minden korosztálynak, a biztatásodat a gyakorlatok közben. Boldog szülinapot!”

„Fantasztikusan nézel ki, bevallom, én mindig szerelmes leszek beléd Attila! Még egyszer ennyi évet kívánok neked sok szeretettel és az edzéseken találkozunk!” - olvadozott egy rajongója.

Olvasd el, mi volt Katus Attila és Hargitai Bea között!

Az egykori playmate nagyon féltékeny típus volt, ez gyakori kiváltó oka volt a veszekedéseknek közte és Katus Attila között.

Cover-kép: Facebook/Katus Attila

Ezt is szeretjük