Meglepődsz, melyik két magyar sztár élt évekig szenvedélyes szerelemben

Katus Attila és Hargitai Bea évekig egy párt alkottak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katus Attila és Hargitai Bea évekig éltek szenvedélyes szerelemben, de ennek már lassan húsz éve. Előbbi 27, utóbbi 17 éves volt, és, amikor három év után szakítottak, a világ- és Európa-bajnok sportoló padlóra került, Amerikába ment dolgozni, hogy véletlenül se fusson össze volt párjával. A szakítást aztán feldolgozta, ma már barátok, de arra, milyen problémák okoztak feszültséget a kapcsolatukban, ma is élénken emlékeznek - derült ki a TV2 Sztárok és párok című vetélkedőjében, melyben együtt versenyeztek. 

A 35 éves modell, egykori playmate nagyon féltékeny típus volt, ez gyakori kiváltó oka volt a veszekedéseknek. A műsorvezető, Kasza Tibi említett is egy esetet, amikor valaki rosszul lett Katus Attila edzőtermében, a férfi pedig a karjában vitte ki a teremből. 

- Attila az ilyesmit elhiszi. Vannak azok a nők, akik rávetik magukat, eljátsszák, hogy elájulnak, ő meg a két karjával fölemeli, és viszi az orvoshoz. Én meg ott állok, hogy: "megőrültél? Hát szimulál, nem látod?" - elevenítette fel az esetet Hargitai Bea a műsorban. 

katus-attila-hargitai-bea
Fotó: TV2/Sztárok és párok

A Sztárok és párok című vetélkedőben az is kiderült, hogy Katus Attila egy hétköznapi szokása is kiakasztotta a szőke szépséget. 

- Szeretném megkérdezni, ki az, aki a mogyorókrémet a hűtőbe rakja? - fordult a közönséghez Hargitai Bea, de a kezét csak a 45 éves Katus Attila tette fel. 

- Máskülönben nagyon hamar megeszi. Legjobb a fagyasztóba betenni. Miután megfagyott, mire kivési, kevesebbet tud megenni - indokolta a szokást a sportoló. 

Ezt is szeretjük