Szakított 21 évvel fiatalabb szerelmével világbajnok sportolónk – Ezért mentek szét
Katus Attila és fiatal szerelme két év után szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szakított Katus Attila és 21 évvel fiatalabb párja, Kíra. Az aerobikban a világ- és Európa-bajnok sportoló a Borsnak megerősítette, hogy már hónapokkal ezelőtt úgy döntöttek gyönyörű barátnőjével, hogy külön utakon folytatják.

- Valóban jók az információi, nyár elején szakítottunk. Bár nagyon szerettük egymást, úgy éreztük, hogy nem illettünk annyira össze. A mai napig jó kapcsolatot ápolunk, és Kíra a továbbiakban is bármikor számíthat rám. Kívánom neki is és természetesen magamnak is, hogy megtaláljuk a boldogságot – mondta a lapnak a 45 éves sztár.

katus-attila-parja
Fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Katus Attila és Kíra 2016 elején ismerkedtek meg: a sztár egy pécsi rendezvényen szúrta ki Kírát a tömegben, a lány pedig lájkolta Katus hivatalos Facebook-oldalát, így a sportolónak esélye nyílt közelebbről megismerni a barna szépséget. 2016 májusában a TV2 Drágám, add az életed! című műsorában a pár a nagy nyilvánosság előtt is bemutatkozott.

Kapcsolatukat eleinte nehezítette, hogy a lánya a baranyai megyeszékhelyen tanult gyógytornásznak, míg Katus a munkái miatt jórészt Budapesten tartózkodott, de egy idő után mind a ketten a fővárosban éltek. Katus Attila tavaly októberben azt nyilatkozta, úgy érzi, készen áll, hogy apa legyen. Ehhez a vágyához új párt kell találnia.

Ezt is szeretjük