A magyar színésznő és párja váratlanul szakítottak - 2 hónapja még babát terveztek
Osvárt Andrea és félig olasz szerelme két év után szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Osvárt Andrea és a félig magyar, félig olasz Roberto szakítottak, ezt a 39 éves sztár árulta el a Lokálnak. Két éve a Szigeten mutatkoztak először, a színésznő, producer az idei fesztiválra viszont már szingliként érkezett, és a barátaival múlatta az időt. 

- Robertóval sajnos véget ért a közös történetünk. Még nagyon friss a dolog, és kell egy kis idő, hogy feldolgozzam, de eljött az ideje, hogy ezt a nyilvánossággal is megosszam. Muszáj kimondanom, jobb mihamarabb túlesni ezen - osztotta meg a lappal Osvárt Andrea. 

#aszigetnemcsakazenerolszol 🤣🤣🤣😇

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

Pedig úgy tűnt, megtalálta az igazit, a Lokálnak májusban még arról beszélt, hogy nagyon harmonikus a kapcsolatuk, hangos szóváltásra sem került sor közöttük, Robertót el tudja képzelni a gyermekei apjaként, és bármikor jöhet a baba. 

- Esküvőről egyelőre nem beszéltünk, a baba pedig még nincs úton, de rábíztuk magunkat a sorsra. Nagyon-nagyon hiszek és bízom a sorsomban, nem félek semmitől. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de mindketten bármikor készen állnánk rá, hogy jöjjön egy baba. Fent eldöntik, hogy mi lesz az utunk - mondta akkor.  

Osvárt Andrea munkával igyekszik elterelni a figyelmét a szakításról. Produkciós irodája, az Amego Film Kft. forgatásai mellett októberig ő is kamerák előtt áll, egy német és egy olasz filmben is játszik. Örömmel forgatna itthon is, ám szerinte a magyar rendezők nem kalkulálnak vele, nem keresik szerepekkel.  

Ezt is szeretjük