64 éves lett Kaszás Géza: így néz ki ma a Receptklub egykori sztárja

Kaszás Géza a Jóban Rosszban sorozatban maffiavezérként tért vissza a képernyőre.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kaszás Géza a nyolcvanas évek közepén diplomázott a Színművészetin, majd olyan filmekben láthattunk, mint a Hamis a baba, a Megint tanú vagy a Honfoglalás, illetve ukrán gengsztert alakított az Európa Expressz című sorozatban. 

Országos ismertségre aztán az RTL Klub képernyőjén tett szert, amikor 1999-ben vele és Horváth Rozival újult meg az előző évben indult Receptklub. 

Kaszás Géza a Jóban Rosszban sorozat maffiózója

2000-ben Kovács Lázár csatlakozott a sármos színész mellé, akivel 2008-ig legendássá vált párosként vezették a gasztroműsort. 

Kaszás Géza 1999 és 2008 között vezette a Receptklubot.
Kaszás Géza 1999 és 2008 között vezette a Receptklubot.
Fotó: RTL Klub

A színész, aki 2021. március 31-én ünnepelte a 64. születésnapját, most ismét rendszeresen képernyőn szerepel, január óta a Jóban Rosszban című sorozatban ismét egy maffiózót alakít. A producer emlékezett arra, hogy az az Európa Expresszben rosszfiút alakított, felkérte arra, hogy hasonló figurát formáljon meg a Super TV2 napi szériájában - mesélte a Mokkában január végén.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Jókor jött a lehetőség, mert a világjárvány miatt tavaly tavasszal egyik pillanatról a másikra elveszítette a munkáját. 

- Ráadásul pont azon a héten, amikor a lezárások kezdődtek, rengeteg munkám lett volna, köztük felvételek, amikkel jól kerestem volna, de ezek mind elmaradtak. Elég kínos volt, hogy családfőként egyetlen forinttal sem tudok hozzájárulni a családi büdzséhez. A feleségem közben végig dolgozott, így nem voltunk bizonytalanságban, de férfiként nagyon rossz érzés volt, hogy egyáltalán nincs bevételem - mondta a Best magazinnak

kaszas-geza-joban-rosszban
Fotó: Super TV2/Jóban Rosszban

A Jóban Rosszban sorozatban való szereplésre rögtön igent mondott, és nagyon élvezte a munkát, rég forgatott már ilyen intenzíven. Nyáron összeállított egy műsort is a Trianon-emlékév jegyében, amivel járta az országot, így is tudott pénzt keresni.

Magyar gasztrosztárok és párjaik

A Konyhafőnök szigorú Sárközi Ákosa sokak kedvence lett, mióta 2016-ban csatlakozott az ítészekhez. 2019-ben kötötte össze az életét a gyönyörű festőművész Évával, akivel azóta is a legnagyobb harmóniában élnek együtt. Nem ő az egyetlen gasztroguru, aki gyönyörű párral büszkélkedhet. Képes összeállításunkban a sztárséfek és szerelmeik közös fotóit gyűjtöttük össze.

Sárközi Ákos és gyönyörű, szőke felesége igazi álompár - Képeken magyar gasztroguruk és szerelmeik

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük