Már Rácz Jenő sem tudta követni a saját hazugságait: Dórinak végül mindent bevallott
Rácz Jenő a meglepetéseljegyzés miatt csúszott a hazugságok hálójába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2020-as Nyerő Páros győzteseinek, Rácz Jenőnek és Gyuricza Dórának az egymásra találása filmbe illő: az influenszer és youtuber A Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadának az egyik versenyzőjeként találkozott a szigorú séffel, aki már az első pillantáskor elhatározta, hogy a fiatal nő lesz a felesége és a gyermekei anyja. 

Tíz perccel azt követően, hogy Dóri kiesett az RTL Klub gasztroműsorából, fel is hívta, hogy randevúra hívja.

Rácz Jenő hazugságok hálójába gabalyodott

- Dóri az első nő, akiben igazán megbízok, és ez a Nyerő Párosban jött elő, hogy van egy nő, aki mindig ott lesz velem - árulta el a harmincéves sztár Friderikusz Sándornak az Életünk története című műsorban. 

racz-jeno-dori1
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

A kapcsolat elején párja tudtára adta, hogy gyermekeket szeretne, egy hónap után szóba hozta a házasságot, és tavaly augusztus végén el is jegyezte a párját. Mindketten úgy érzik, megtalálták azt a személyt, akivel le szeretnék élni az életüket. A hűtlenség szerintük nem fér bele a kapcsolatba, Dóri pedig a hazugságot sem bírja elviselni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az eljegyzés előkészületeit Rácz Jenő nagyon nagy titokban intézte, ami füllentések sorát eredményezte, végül egy szövevényes hazugsághálóba gabalyodott. 26 éves szerelme a szándékot nézve megbocsátotta ezt, de a tudtára adta, hogy többet az életben ne hazudjon neki. 

racz-jeno-dori
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Full hazugság volt az, amikor megszerezte az eljegyzési gyűrűmet. Kilopakodott Bécsbe, hogy én ne is tudjak róla, és fűzött egy olyan girbegurba hazugságot, amit már ő sem tudott követni, miért van ott, hova megy, kivel van. Én meg nem tudtam semmiről. Még a cipőjét is lemosatta velem, hogy olyan legyen, mint új korában, mert ő megy, és kicserélteti. 

- Vettem egy új cipőt, ami teljesen jó volt, meg tetszett is, de csak ez az egy ürügyem volt Bécsbe utazni. 

racz-jeno
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Amikor megkérte a kezem, megmutatta a gyűrűt, és elmondta, hogy az a hazugság igazából ezért volt. Akkor ránéztem, és mondtam neki: ez az egy volt! Most ezt elfogadom, oké, de még egy ilyen részletes hazugságot…!

Attól nem tartanak, hogy kiszeretnének a másikból, ha annak a külseje szélsőségesen megváltozna. 

racz-jeno-dori-oregites
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- A külső változik napról napra, viszont ami igazán megfogott Dóriban, az önmaga. Az remélhetőleg sose fog változni. Nekem a vonzalmam mindig meglesz irántad - vallotta be a 25 éves öregítés után Rácz Jenő, amikor ő 55, Dóri 51 éves külsővel állt kamerák elé. 

racz-jeno-dori-oregites2
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Nemcsak az első öregítés után tetszettek egymásnak, de a másodikat követően is, amikor Rácz Jenő 80, Dóri 76 éves énjét alkották meg a maszkmesterek. A sztárséf szerint szerelme egy lekvárfőző nagyira emlékeztette, míg Dórinak a párját látva Dr. Bubó jutott az eszébe. 

Rácz Jenő párja smink nélkül

Gyuricza Dóri az Instagram-oldalán elárulta: ő azoknak a lányoknak a táborát erősíti, akik mindennap kifestik magukat. Kisminkelve erősebbnek érzi magát, szerinte határozottabbnak tűnik, az arca pedig kifejezőbb. Olyan montázst posztolt, aminek a jobb oldalán kifestve látható, a balon viszont olyan az arca, ahogy a természet megalkotta. 

Ezt is szeretjük