Ő Kaszás Géza ritkán látott felesége: 18 éve él boldog házasságban Zsuzskával

Kaszás Gézának és Zsuzskának megvan a konkrét receptje a harmonikus házasságra.

kaszás-géza-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Kaszás Géza eredetileg üzemszervező üzemmérnöki főiskolán végzett, mégsem ezen a pályán érvényesült. Színészként ismerte meg az ország. 1986-ban a Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után olyan színházak darabjaiban láthatta a nagyérdemű, mint a Szegedi Nemzeti Színház vagy a Turay Ida Színház.

Annak ellenére, hogy pályafutása során általában a hősszerelmes-karakterek találták meg, az életben sokáig kereste a párját. Mindent megváltoztatott, amikor megismerte a nála 21 évvel fiatalabb Zsuzskát.

Kaszás Géza ritkán látott felesége, Zsuzska

Szíve hölgyével az oldalán csak nagyon ritkán láthatjuk, házasságuk részleteiről pedig még kevésbé hallhatunk. 18 éve álltak oltár elé, szerelmük azóta megingathatatlan. Mindketten tesznek azért, hogy megmaradjon a kapcsolatuk harmóniája, erre megvan a konkrét receptjük: hisznek a kommunikáció fontosságában, és törekszenek arra, hogy se a humor, se az intimitás ne tűnjön el a hétköznapok szürkeségében.

- 18 év után is ugyanolyan fontos a testiség, mint az első években. Nem szabad hagyni, hogy elvesszen, igaz, a gyerekek érkezése után sokkal kevesebb időnk jutott egymásra a feleségemmel. Háttérbe szorult az intimitás, ami persze egy teljesen természetes folyamat, viszont ha nem vesszük észre, esetleg legyintünk rá, akkor hamar eltávolodhatunk a párunktól érzelmileg - ecsetelte a Story magazinnak 2021 szeptemberében.

kaszás-géza-mokka
Fotó: TV2/Mokka

A színész sokat változott Zsuzska hatására. Azelőtt zárkózott volt, nem olyan típus, aki szívesen osztja meg másokkal az érzéseit. Ez ma már nincs így, élete párjával minden este kiülnek az otthonuk teraszára, hogy kiöntsék a lelküket egymásnak. A hűtlenség kérdésében is teljesen másképp gondolkozik.

- Zsuzska előtt hadilábon álltam a hűséggel. Igazából nem is foglalkoztam ezzel, mert a korábbi kapcsolataim vagy nem voltak olyan természetűek, hogy ez számítson, vagy pedig nem tartottak olyan sokáig. Aztán megismertem a feleségemet, leszámoltam a korábbi életemmel, és megfogadtam, hogy hű leszek hozzá.

Kovács Lázár napjainkban

Kovács Lázár az ország első számú sztárséfjévé avanzsált, amikor az RTL Klub Receptklub című műsorában debütált szakmai műsorvezetőként 2000. március 13-án. Kaszás Gézával évekig nagyon népszerű párost alkottak. Cikkünkből kiderül, mennyit változott 45 éves korára.

Cover-fotó: RTL Klub/Receptklub

Ezt is szeretjük