Karsai Zita először mutatta meg féléves kislányát: Lili tündéri hajas baba

Karsai Zita kislánya igazi mintababa, állandóan mosolyog, jó kedélyű, és szüleit is hagyja éjszaka aludni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztár elsöprő sikerén felbuzdulva a TV2 2006-ban indította el a Megatáncot, amelyben nem énekeseket, hanem tehetséges táncosokat kerestek. Az ország itt ismerhette meg a göndör hajú bombázót, Karsai Zitát, aki végül a produkció második helyezettje lett a női versenyzők között.

A táncosnő élete az elmúlt 15 évben sokat változott. Évekig dolgozott külföldön, miután megtalálta a szerelmét, Gézát, ingázott németországi bázisa és Magyarország között. 2021 áprilisában váltak egy családdá, ekkor született meg a kislányuk, Lili

Karsai Zita először mutatta meg a kislányát

A baba születése után Sukoróra költöztek, ahol igazi kertvárosi idillben telnek a hétköznapjaik. Míg a kertépítőként dolgozó Gézának rengeteg munkája akad a környéken, addig szerelme baba-mama klubba jár, hetente egyszer edzést tart egy jógastúdióban, ezenfelül pedig minden idejét és energiáját féléves csemetéjének szenteli, aki igazi kis hajas baba.

Nem csoda, hogy az édesanyja sokszor aggódik a pici miatt, hiszen eleinte Lili többet bukott, mint az normális lett volna. Ennek oka az egyik vizsgálaton derült ki, az orvos megállapította, hogy a csöppség refluxos.

- Hamar elapadt a tejem, így kénytelenek voltunk átállni a tápszerre, majd miután az nem maradt meg benne, jött a refluxos tápszer. Azóta sokkal jobb a helyzet, viszont még mindig rendszeresen bukik, így az etetés köré épül a napunk. Addig sem játszani, sem sétálni, de még táncolni sem tudunk a nappaliban, amíg le nem ért az étel a pocakjába - mesélte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt leszámítva Lili igazi mintababa. Mindig jó kedélyű, örökké mosolyog, és hagyja a szüleit éjszaka aludni. Karsai Zitának és kedvesének mindössze egyszer kell általában felkelniük hozzá, azonban a 42 éves táncos ennek ellenére sem alszik jól. A várandóssága alatt kialakult alvászavara a szülés után sem múlt el. 

- De ennyi bajom legyen! Lelkileg és testileg is jól vagyok. Az utóbbi esetében ráadásul tényleg nincs okom panaszra, hiszen vékonyabb vagyok, mint a terhességem előtt voltam.

Már elmúlt negyvenesztendős, amikor megszületett a lánya, úgy véli, ennek köszönhető, hogy a lehető leglazábban veszi a szülői létből adódó akadályokat.

- Hogy későn - 41 évesen - lettem édesanya, az azt eredményezte, hogy sokkal tudatosabb vagyok magammal, az életemmel szemben. Elfogadtam, hogy már nem én vagyok az első. Ettől még jól tartom magam, hiszen ha én jól vagyok, akkor a családom is.

Balássy Betty és Varga Feri lánya

Varga Feri a Megasztár harmadik évadában nem csak a 2006-os Év Férfihangja címet nyerte el, a műsor szerelmet is hozott neki. Ekkor ismerkedett meg Balássy Bettyvel, aki a vokálszekció vezetőjeként vett részt a produkcióban. Képes összeállításunkban azt nézheted meg, hogy milyen nagy már az egyetlen lányuk, a tízesztendős Róza.

Ezt is szeretjük