Joshi Bharat bevallotta, új párja van: Mészáros Lőrinc volt feleségével jött össze a 66 éves műsorvezető

Joshi Bharat is megerősítette, hogy új párja Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat szeptember végén erősítette meg, hogy 31 év után válik. A Life TV műsorvezetője azt is elárulta, hogy ő indította el a válást. 

Kiderült, a tévés nem egyedülálló, új párja nem más, mint Kelemen Beatrix, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke, Mészáros Lőrinc volt felesége.

Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt felesége egy pár

Joshi Bharatnak az első házasságában egy lánya született, Szávitri. Elvált emberként ismerte meg Csillát, akinek az előző házasságában szintén született egy gyermeke. 1990-ben házasodtak össze, lányuk, Shila 1994-ben született. Öt évvel ezelőtt már hullámvölgybe került a kapcsolatuk, de akkor még meg tudták menteni, 2021-ben viszont az indiai származású televíziós beadta a válókeresetet. 

joshi-bharat
Fotó: FEM3

Igen, valóban válunk, és a válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad. (...) Ez egy hosszú folyamat volt. A döntés sok gondolkodás és mérlegelés után született meg. Ám bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk - nyilatkozta szeptember végén a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

A napilap most megtudta, hogy Joshi Bharat nem magányos, a Life TV műsorvezetőjének új párja van, aki nem más, mint Kelemen Beatrix, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke, Mészáros Lőrinc volt felesége. 

Tavaly szeptember elején látott napvilágot a hír, miszerint Mészáros Lőrinc és felesége válik. Az üzletember és Kelemen Beatrix 1986-ban házasodtak össze, és három gyerekük született, Lőrinc, Beatrix és Ágnes. Az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták, a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

meszarosne-kelemen-beatrix
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Már 2020-ban megindultak a pletykák arról, hogy Mészáros Lőrinc új párja Várkonyi Andrea, de erről az egykori híradós csak 2021 áprilisában szólalt meg, és erősítette meg. 2021. szeptember 24-én tartották lakodalmukat az Alcsúti Arborétumban, az esküvőről a 46 éves sztár a közösségi oldalán posztolt fotókat. Most kiderült, Mészáros Lőrinc exe is egy műsorvezető személyében talált új párra, Joshi Bharáttal van együtt. 

- A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket - erősítette meg a Blikknek Joshi Bharat.

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, amiért sok bókot kapott az Instagramon. Rápillantva rögtön eszünkbe jutott egy másik sztár, aki nagyon hasonló, de merészebb dekoltázsú darabban gálázott: Várkonyi Andrea, aki 2018-ban, a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán ragyogott flitteres estélyiben. 

Ezt is szeretjük