Jolly kitálalt - Ezért ment tönkre valójában a házassága Suzyval
Jolly exkluzív interjút adott, amelyben azt is elárulta, kit választ: a feleségét vagy új barátnőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Suzy és Jolly, valamint az énekes barátnőjének szerelmi háromszöge lassan már a rajongók számára is követhetetlen. Tarcsi Zoltán megelégelte a sok pletykát és vádaskodást, a Tények Plusznak adott exkluzív interjút, amelyben elárulta, mi igaz abból, hogy már a színpadon sem alkot egy párt Suzyval, és azt is, hogy kit választ: a feleségét vagy a barátnőjét. 

Május végén derült ki, hogy a mulatós sztárpár 13 éves házassága több hullámvölgy után menthetetlen, Jolly négy hónappal korábban el is költözött a közös otthonból. Júliusban az énekes bevallotta, a szíve már két hónapja foglalt, a 21 éves Szuperák Barbarával, a tavalyi Magyarok Világszépe verseny második helyezettjével alkot egy párt.

Ezek után meglepő fordulat volt, hogy az augusztus 20-i hosszú hétvége után kiderült, Jolly visszaköltözött Királyvári Zsuzsannához és hatéves kislányukhoz. A negyvenéves sztár egy interjúban nyilatkozott arról, miért adott még egy esélyt a házasságának. Két hét sem telt el azonban a szeptemberből, Jolly újra elhagyta Suzyt, és visszament 19 évvel fiatalabb barátnőjéhez. 

jolly-tenyek-plusz
Fotó: TV2/Tények Plusz

Jolly a Tények Plusznak azt mondta, a múlt hétvégi fellépésen, amin barátnője, Barbara is jelen volt, azért nem lépett színpadra Suzy, mert nem ért oda, útközben lerobbant a kocsija. A koncertekre mostanában ugyanis nem egy autóval mennek, mert felesége és közte sok a konfliktus és a veszekedés, azt pedig nem szeretné, ha ez a fellépésekre is hatna. Arról ugyanakkor nem beszélt, hogy a színpadon meddig lép fel együtt Suzyval.

- Én boldog szeretnék lenni, megmondom őszintén. Nem arra vágyom, hogy veszekedjek, folyamatos feszültségben éljek.

Nekem nem ellenségre van szükségem, hanem egy olyan valakire, aki mindenben mellettem van

- mondta a műsorban Jolly, aki úgy érzi, a 21 éves modell, Barbara személyében megtalálta ezt az embert. 

A fiatal nő azt mesélte, független férfiként ismerte meg Jollyt, azt sem tudta, hogy ő énekes, ezért számára a szerelme a mai napig Tarcsi Zoltán, és nem Jolly. Egy zenész sajtótájékoztatóján találkoztak először, ahol olasz táncosok is jelen voltak, a lány pedig a mulatós sztárról is azt hitte, egy ezek közül. 

jolly-barbara
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az énekes úgy véli, ha egy férfi otthon mindent megkap, akkor nincs oka elmenni, mást keresni, veszekedni vagy más olyan negatív dologra, ami két embert eltávolít egymástól. 

- Én mindent elkövettem annak érdekében, hogy megmentsem ezt a házasságot. Nyilván a kislányom nagyon nagy húzóerő volt, nehezen tudtam elmenni, sokszor visszahúzott a szívem esősorban végette, mert sokszor mondta, hogy "Apa, gyere vissza!"

Jolly az exkluzív interjúban azt is elárulta, kit választ: a barátnőjét, Barbarát. Ugyanakkor szerinte felesége sem fog sokáig szomorkodni, azt állítja, Suzyra is rátalált az új szerelem. 

- Nem váltam el még papíron, de ez hamarosan meg fog történni. Mi tudunk dolgokat, én tudok dolgokat, de nem akarok kiteregetni semmit, és nem is karok bántani senkit, csak nem értem, hogy a másik fél miért nem meri felvállalni ugyanúgy, ahogy mi felvállaltuk - bukott ki Jollyból, aki arra kéri a rajongóikat, ne utálják se őt, se Suzyt, ne válasszanak magunknak oldalt, ne a magánéletüktől tegyék függővé, szeretik-e a zenéjüket.  

Hosszú Katinka és párja először álltak a fotósok elé

Hosszú Katinka tegnap este először jelent meg nyilvános rendezvényen a párjával. Az úszónő és szerelme Will Smith új filmje, a Gemini Man premierjén mutatkoztak együtt. Az Iron Lady nagyon dögös szerelést húzott a vörös szőnyegre, és Mátéval ölelkezve álltak a fotósok elé. 

Will Smith új filmjére és a koncertjére több hazai sztár és sztárpár volt kíváncsi. Van, akinek közös fotót is sikerült vele készítenie. Képes összeállításunkban megnézheted őket. 

Ezt is szeretjük