A válófélben lévő magyar zenész fiatalabb kedvesével pózolt - Kapott érte hideget-meleget Jolly
Jollyt új barátnője miatt támadják az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Májusban robbant a hír, hogy a népszerű mulatós zenészpáros, Jolly és Suzy házassága zátonyra futott. Az énekes, polgári nevén Tarcsi Zoltán öt hónapja nem él együtt Királyvári Zsuzsannával, illetve közös kislányukkal, Zsuzsikával. A pár több hullámvölgyet is megélt már, ám most arra jutottak, jobb lesz mind a kettőjüknek, ha külön utakon folytatják. Összesen 13 évig voltak együtt, ebből nyolc évet éltek le házaspárként. Július elején Jollyról kiderült, hogy egy nála 19 évvel fiatalabb lány rabolta el a szívét

Akkor azt nyilatkozta, hogy két hónapja vannak együtt a 21 éves Szuperák Barbarával, aki a tavalyi Magyarok Világszépe második helyén végzett. A lánnyal régóta ismerik egymást, mégis májusban, egy klipforgatás miatt találkoztak újra egymással, ekkor jöttek rá, hogy elindult közöttük valami. Sokakkal előfordul, hogy a szakítása után nem sok idővel újból rájuk talál a szerelem, ez történt Jollyval is, aki nem szeretné rejtegetni új kedvesét. Instagram-oldalára is feltöltött egy közös fotót kettőjükről, amelyhez ezt a kommentet fűzte: "Tudod mi a legjobb érzés a világon? Az, amikor két bolond egymásra talál."

jolly-csaja-instagram
Fotó: Instagram/Jolly

A negyvenéves sztár kapott ezért a húzásáért, több rajongója is támadta: "Suzy nem ezt érdemli, és a kislányod sem!", "És ehhez az kellett, hogy eldobj magadtól egy szép családot... egy szép kislányt és egy szép asszonyt egy több éves kapcsolattal... már rád se lehet ismerni, úgy megváltoztál", "csalódtam, szegény Suzyt lecserélni" - fogalmazták.

Több rajongója azonnal megvédte Jollyt arra hivatkozva, hogy senki nem tudhatja, pontosan mi is zajlott le a színfalak mögött: "Honnan tudjátok, mi a jó neki, hogy mitől, kitől boldog? Az ő érzése és döntése.", "Helyesek együtt, én szurkolok nekik, akárki akármit mond!", "Sok boldogságot kívánok Nektek! Nem korhoz van kötve a boldogság, bármikor újra lehet kezdeni az életet." - írták a pozitív kommenteket.

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a magyar sztárpárokat, akik között nagy a korkülönbség.

Ezt is szeretjük