A korkülönbség miatt senki sem hitt a magyar sztárpár házasságában - Már 22 éve boldogok

Olyan hazai sztárpárokat mutatunk, akik a nagy korkülönbség ellenére is boldog kapcsolatban élnek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea és tíz évvel fiatalabb férje, Kovács Zoltán a '90-es években ismerkedtek össze, a férfi a táncművész tanítványa volt. Amikor bejelentették, hogy egy párt alkotnak, sokan nem hittek a kapcsolatuk tartósságában, ám győzött a szerelem. Már 22 éve odáig vannak egymásért, idén tavasszal ünnepelték huszadik házassági évfordulójukat.

Az ötvenéves Keleti Andrea a FEM3 Caféban mesélte, hogy a kerek házassági évforduló alkalmából elmentek nyaralni márciusban Thaiföldre, emellett a mesés Toszkánában is jártak.

- A férjemmel nagyon könnyű együtt élni, egyformán csinálunk mindent. Van egy kis szabadság mindkettőnknek, viszont nagyon szerencsés, hogy sok közös pont van az életünkben. Ugye, mi együtt táncoltunk annak idején, a tánc nagy hobbi és egyfajta életcél is volt akkoriban. A munkánkból adódóan még most is a nagy hobbinkból élünk, ezt szeretjük a legjobban csinálni. Mind a ketten egy kicsit munkamániások vagyunk, de otthon nyugodtan beszélhetünk a munkáról is, hiszen ez a téma a másiknak is öröm - árulta el az idilli kapcsolatuk titkát.

A sztár a mai napig fülig szerelmes a kedvesébe, két gyermeket nevelnek együtt, Viki lányuk idén lesz 19 éves, Máté fiuk 14 éves.

Nemcsak Keleti Andrea és férje szerelmében nem hittek eleinte egyesek a korkülönbség miatt. Képes összeállításunkban olyan hazai sztárpárokat mutatunk, akiknek kapcsolatában sokáig kételkedtek, de szerelmük kiállta az idő próbáját.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük