A Fiesta frontemberét elhagyta 20 évvel fiatalabb párja - Kisfiával egyedül maradt
Knapik Tamást elhagyta a gyermeke anyja, aki a kisfiukat is a Fiesta zenészénél hagyta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Knapik Tamás nevét a Fiesta zenekar révén ismerte meg az ország. Miután évekig Puerto Ricóban zenélt, és megismerte a latin zenét, Csordás Tiborral 1999-ben megalapította a Fiestát, majd 2012-ben elváltak útjaik, azóta a 49 éves gitáros és az énekes külön-külön használja tovább az együttes nevét. Knapiknak nemrég a magánéletben is egyedül kellett újrakezdenie mindent, fiatal párja elhagyta őt és kisfiukat. 

Knapik Tamás hat évvel ezelőtt ismerte meg az akkor 22 éves Katát: a lány bejelölte Facebookon, leveleztek, órák hosszat beszéltek telefonon. 250 kilométerre laktak egymástól, így amikor a zenész megjelent egy szál vörös rózsával a Borsod megyei faluban, azt kérte szerelmétől, költözzön hozzá. Azért volt ennyire határozott, mert egy jósnő azt mondta neki, júliusban megismeri a szerelmét, aki hamarosan hozzá költözik, ne szalassza el a lehetőséget. A szülei féltették Katát, de a lány összepakolta a bőröndjét, és a zenésszel Budapestre jött. 

Knapik Tamás a Fiesta háttértáncosával és a Sláger TV műsorvezetőjével.
Knapik Tamás a Fiesta háttértáncosával és a Sláger TV műsorvezetőjével.
Fotó: Facebook/Knapik Tamás

Három és fél évvel ezelőtt megszületett kisfiuk, a kicsi Tamás, akit csak Mackókának becéznek. Knapik Tamás boldog volt, hogy lett egy családja, a kisfiával rengeteget foglalkozott, ám a háztartásból nem úgy vette ki a részét, ahogy azt a párja szerette volna. 

- De helyette sokat koncerteztem, pénzt kerestem, eltartottam a családomat, azt gondolom, elég jó színvonalon. Úgy tűnik, ez kevés volt a páromnak. Hiába mondta Kata, nem lesz ennek jó vége, nem vettem komolyan a fekete felhőket a fejünk felett. Csak akkor kaptam észbe, amikor összecsomagolt, és elköltözött tőlem, tőlünk - mesélte a zenész a Story magazinnak

knapik-tamas-fia
Fotó: Facebook/Knapik Tamás

Eleinte tartott attól, hogyan fog egyedül boldogulni a gyerekkel, maga is meglepődött, milyen jól. Két hónappal ezelőtt aztán Kata visszaköltözött, úgy tűnt, minden rendbe jön, megoldják a problémáikat. Nem így lett. Pár nappal a hetilapnak adott interjú után Knapik Tamás újra egyedülálló édesapa lett. 

- Ma reggel megint összecsomagolt, és lelépett, visszament ahhoz a férfihoz, akibe valamikor beleszeretett. Nem lett volna szabad megtennie a gyerekével, de most már mindegy, többé nincs visszaút - mondta Knapik, aki úgy véli, jól meglesznek kettesben a kisfiával, akit szeretne békében és nyugalomban felnevelni. 

Magyar sorozatok szívtiprói egykor és most 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott közel harminc év alatt Kárász Zénó, valamint azt is, hogy néznek ki a népszerű hazai sorozatok, a Szomszédok vagy a Kisváros egykori szívtiprói.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük