Így néz ki most a Fiesta jóképű énekese - A 48 éves Csordás Tibi ezért tűnt el

Csordás Tibi szeretne nagyobb hangsúlyt helyezni a magánéletére. Elmondja, miért.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1999-ben alakult Fiesta együttes első kislemeze 2000 januárjában jelent meg Meddig tart? címmel. Knapik Tamás és Csordás Tibor dalaikban a latin-amerikai hangzásvilágot ötvözték a popzenével, és több mint egy évtizedes fennállásuk alatt olyan slágerekkel örvendeztették meg a hazai közönséget, mint az Angelina, az Ebben az álomban vagy a Hola Mi Amor. Sikereik csúcsán, 2008-ban az Eurovíziós Dalverseny nemzeti döntőjébe is bekerültek Gyűlölve szeretni című dalukkal.

A duó 2012-es felbomlása óta kevesebbet hallani az énekesről, ám ez nem jelenti, hogy a rajongóknak nélkülözni kellene Csordás Tibit. A FEM3 Café műsorában azt mondta, nem kedveli a bulvárt, így amennyire csak lehet, igyekszik kimaradni belőle.

A Fiesta együttessel futott be

- Szólóban is ugyanazt a zenét játszom, amit annak idején együtt kezdtünk el a Fiestával. A változás a fellépések számában nem mutatkozik meg, évi 150-170 fellépésem van a zenekar felbomlása óta is. Ugyanakkor igaz, hogy a médiában sokkal kevesebbet szerepelek - mesélte a műsorban a 48 éves énekes.

Csordás Tibi a Fiesta idején és 2019-ben.
Csordás Tibi a Fiesta idején és 2019-ben.
Fotó: Fem3 Café

Hét éven át új videoklippel sem jött ki az énekes, ám 2018-ban megjelent a Libertad című szólóalbuma, amihez már a harmadik klipet forgatják.

- Egy ideig abban sem voltam biztos, hogy kell-e egyáltalán új lemez, de egyrészt nagyon sok új dal összegyűlt, másrészt szerettem volna bizonyítani, hogy szólóban is megy a zenélés.

Csordás Tibi feleségével babát tervez

Hogy kicsit csendesebb vizekre evezett az énekes, annak magánéleti okai is vannak. Nyolc éve van együtt párjával, három éve hivatalosan is összekötötték az életüket.

Feleségével, Csillával.
Feleségével, Csillával.
Fotó: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal

- Thaiföldön egy buddhista szertartás keretein belül házasodtunk össze, mivel Csillának közel áll a szívéhez ez a vallás. Thaiföldön még egyikünk sem járt korábban, így esett a választás az ázsiai országra.

Felesége megismerkedésükkor még nem foglalkozott zenével, ám szép lassan elkezdett szervezőként belefolyni párja munkájába, ma pedig már egy nagy cégnél dolgozik műsorszervezőként.

- Amikor összejöttünk, volt néhány elképzelésünk, amiket szerettünk volna még megvalósítani. Például mindkettőnk karrierjét irányba állítani. Építkeztünk, mára elkészült a házunk is, idén pedig már nagyon szeretnénk egy babát.

Rokker Zsoltit fel sem ismerni - 42 éves korára nagyon megváltozott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük