Ma 40 éves Sugár Berci - A 90-es évek szívtiprójára rá sem ismerni
Huszonévesen még Bery néven dobogtatta meg a rajongók szívét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sugár Berci 1992-ben, 14 éves korában robbant be a hazai zenei életbe a Generál együttes Csöngess be hozzám, jó barát! című dalának feldolgozásával. Az akkor még kissé duci és szemüveges fiút már vonzó fiatalemberként láthattuk viszont 1999-ben, Bery néven. Az ekkor megjelent, Ébredj velem című nagylemezét a szakma és a közönség is nagyra értékelte. 

Az Ébredj velem után egy évvel, az ezredfordulón jelent meg harmadik albuma Egyedül címmel, melynek címadó dalát Váczi Eszter jazz-énekesnővel készítették. A duett csaknem minden hazai népszerűségi és rádiólejátszási rekordot megdöntött.

Bery azonban ezt követően hosszú időre eltűnt, jó pár évre New Yorkba költözött, ahol színészi karrierjét építette. Hazatérését követően 2009-ben kiadta negyedik albumát, Disco címmel, ám ennek sikere már nem váltotta a be a hozzá fűzött reményeket. Többek közt ennek köszönhetően a harmincas éveiben már nem volt olyan jövőképe énekesként, mely miatt úgy érezte volna, érdemes folytatnia.

Élete ezt követően a jógával vett új irányt, mely gyorsan a szenvedélyévé lett. A váltásban, aminek köszönhetően végre azzal foglalkozhat, amiben tényleg ízig-vérig hisz, és amellyel rátalált a lelki békéjére, párja is támogatta.

Sugár Bertalan ma jógaoktatóként dolgozik.
Sugár Bertalan ma jógaoktatóként dolgozik.
Fotó: Fem3 Café

A 2018. december 8-án kerek, negyvenedik születésnapját ünneplő Sugár Bertalan a FEM3 Caféban is többször megfordult, hogy jógagyakorlatokat mutasson be. Bár ő maga a jóga népszerűsítése céljából gyakran szerepel a képernyőn, arra mindig felhívja a figyelmet, hogy, aki most kezdi a gyakorlást, ne netes videók alapján induljon el, hanem legalább néhány oktató által vezetett órára látogasson el, mely megfelelő alapot biztosít a továbbiakhoz. Azt is elárulta, hogy a napját rendszerint egy másfél órás gyakorlással kezdi. 

- Nem az a fontos, hogy hány percig gyakorol az ember, inkább az, hogy minden napba bele tudjon tenni egy minimális gyakorlást. Hajtsuk igába a testet, tanítsuk az elmét, de ne kínozzuk magunkat, mert annak semmi köze a jógához - mondta az egykori énekes a Fem3Café műsorán.

Ezt is szeretjük