Jolly ezért ment vissza feleségéhez - Váratlanul szakított fiatal barátnőjével
Jolly elárulta, miért költözött vissza feleségéhez és kislányukhoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május végén derült ki, hogy a mulatós sztárpár, Suzy és Jolly 13 éves házassága minden eddiginél kilátástalanabb mélyponton van, Tarcsi Zoltán négy hónappal korábban el is költözött a közös otthonból, de a válási papírokat nem adták be. Júliusban aztán az énekes bevallotta, a szíve már két hónapja foglalt, a 21 éves Szuperák Barbarával, a tavalyi Magyarok Világszépe verseny második helyezettjével alkot egy párt. Ezek után meglepő fordulat volt, hogy Jolly visszaköltözött Királyvári Zsuzsannához és hatéves kislányukhoz. 

A negyvenéves énekes a Story magazinnak azt mondta, megpróbálkoztak a különválással, de a hétvégi hét-nyolc közös koncertjük miatt nem szakadtak el egymástól, és rájöttek, nem megy egymás nélkül. Az is gyakran előfordult, hogy a kicsi Suzy miatt otthon aludt, mert nagyon megviselte a kislánya hiánya. 

suzy-es-jolly-lanya
Fotó: Facebook/Királyvári Zsuzsanna

- Amikor együtt voltunk, akkor is csak néhány órára találkoztunk, ami nem volt elég. Emlékszem, egyik este együtt aludtunk a kanapén, odabújt hozzám, és azt mondta: "apuci, kérlek, ne menj el, ne hagyj itt!" Ez megerősített abban, hogy a családom mellett a helyem - mesélte a hetilapnak. 

Az énekes szerint van mit megbeszélniük a feleségével, mert az évek során elkövették azt a hibát, hogy nem beszélték ki a sérelmeiket, így a tüskék csak egyre gyűltek, törvényszerű volt a robbanás.  Fontos, hogy mindent kibeszéljenek, és eldöntsék, mit szeretne Suzy, és mit szeretne ő. Persze azzal is tisztában van, hogy a felesége nem biztos, hogy meg tud neki bocsátani, előfordulhat, hogy nem tud szemet hunyni az elmúlt hónapokban történtek felett. 

suzy-es-jolly
Fotó: Facebook/Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai

Jolly azt is hangsúlyozta, hogy 19 évvel fiatalabb barátnője nem vétkes semmiben, már elköltözött a családjától, amikor találkozott Barbarával, akivel a kapcsolatukat sikerült felnőttek módjára lezárniuk. A barna szépség is azt mondta, közös megegyezéssel, szépen váltak el, még ha őt meg is lepte Jolly döntése, hisz ő semmi jelét nem látta, hogy hirtelen vége lesz a szerelmüknek. 

- Az igaz, hogy most véget ért a kapcsolatunk, de azt azért nem jelenteném ki, hogy többé nem lesz köztünk semmi, ki tudja, mit hoz a jövő - fogalmazott sejtelmesen. 

szuperak-barbara
Fotó: Facebook/Magyarok Világszépe - Szépségverseny

A fiatal lány ugyanakkor a Bors ma megjelent számában azt mondta, a mai napig szereti Jollyt, és ők igazából csak azt beszélték meg, hogy szünetet tartanak, az énekes ez idő alatt ment vissza a családjához, de szerinte a férfi nem fog sokáig a feleségével maradni. 

- Réges-régen megromlott már a házasságuk. Nem egyszer próbálták helyrehozni a kapcsolatukat, de nem sikerült. És ez most sem fog, mert ami nem működik, azt nem kell erőltetni. Jolly csak összezavarodott, azért ment vissza Suzyhoz, de közben engem szeret. Legalábbis ezt mondja, és éreztette velem közel öt hónapig - nyilatkozta a napilapnak. 

Magyar sztárpárok nagy korkülönbséggel

Ernyey Béla 2008-ban szeretett bele a gyönyörű és jóval fiatalabb Balaton Dórába, egy év múlva pedig összekötötték az életüket Kalocsán. Sokan voltak, akik nem hittek a boldogságukban, de ők rácáfoltak a kétkedőkre, a kapcsolatuk pedig kiállta az idő próbáját. Nem ők az egyetlen sztárpár, akiknek a szerelmében egyesek nem hittek a nagy korkülönbség miatt - képes összeállításunkban megnézheted őket.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük