Vasvári Vivien ezért válik - Fecsó egy ideje nem is él a családjával
Vasvári Vivien és Fecsó egy év házasság után úgy döntött, elválnak.

vasvari-vivien-valas-oka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bombaként robbant tegnap este Vasvári Vivien posztja, amelyben azt tudatta, hogy férjével, Szegedi Ferenccel, Fecsóval szétmentek. A részletekről a továbbiakban nem kíván nyilatkozni, a jövőben két gyermekére, az ötéves Arianára és a másfél éves Edwardra koncentrál. 

"Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. (…) Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel" – olvasható az Instagram-bejegyzésben. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️ Sziasztok! ♥️ Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és megértésetekre. 🙏🏻 Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnék beszélni, így ne zaklassanak ezzel kapcsolatban. 🙏🏻 Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. 🙋🏼‍♀️ Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel. 🙏🏻

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Vasvári Vivien a Fecsóval közös fotókat is törölte az Instagramjáról. Arról, hogy egy év házasság és négy közös év után mi vezetett a különváláshoz, csak szűkszavúan nyilatkozott a Blikknek. A 28 éves sztár azt mondta, a kapcsolatuk többször is volt mélyponton, de ő mindig harcolt, és esélyt adott annak, hogy együtt tudjanak élni, de mostanra be kellett látnia, ez nem megy. 

Vasvári Vivien 2018. július 15-én mondta ki a boldogító igent a 11 évvel idősebb, építészmérnök Fecsónak egy budapesti ortodox székesegyházban, a lakodalmat pedig, amit a nézők a Feleségek luxuskivitelben különkiadásában láthattak, július 21-én tartották. Nemrég ünnepelték első házassági évfordulójukat: egy hétre Horvátországba utaztak, de a problémáikat itt sem sikerült megoldaniuk. 

- A nyár elején is volt egy mélypont, amikor azt hittem, nincs tovább,

mégis adtam még egy utolsó esélyt Fecsónak. Vártam, hogy megváltozzon, de nem sikerült.

- Már nem élünk együtt, de ennél többet nem szeretnék mondani. A válási papírokat még nem adtuk be, de a napokban erre is sor kerül majd. Remélem, sikerül mindent békésen megoldanunk.

Vasvári Vivien a jövőben két gyermekére kíván koncentrálni, számára az a legfontosabb, hogy Ariana és Edward boldogok legyenek. 

- Szeretnék boldog lenni, és ami a legfontosabb, azt szeretném, ha a gyermekeim, Ariana és Edward is boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus környezetben nőnének fel. Új életet akarok kezdeni a kicsikkel. (…) A gyerekek a legfontosabbak nekem, és hogy ők minél kevesebbet érezzenek abból, ami történik. Fecsóval mindig is összeköt minket csodás kisfiunk, Edward, de az útjaink elválnak.

Vasvári Vivi szexi bikinikben

Vasvári Vivien bikinis fotói mindig nagy népszerűségnek örvendenek az Instagram-oldalán. A kommentelők rendre azt tudakolják, hol szerezhetik be a különleges darabokat. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük