Vasvári Vivien tarol bikinis fotóival - Szépségversenyre küldenék a rajongói
Vasvári Vivien különleges bikinikben keltett feltűnést a Balatonnál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyáron a Balaton a hazai sztárok közkedvelt úti céljai közé tartozik. Nem egy magyar hírességnek hajója is van valamelyik kikötőben. Vasvári Vivien és férje, Fecsó is szívesen időznek a magyar tengernél, pláne, hogy a szőke szépségnek hajóvezetői engedélye is van, így saját maga állhat a kormánykerék mögé. 

Vasvári Vivien a Balaton partjáról vagy a hajóról természetesen bikinis fotókat is posztol, amik mindig nagy népszerűségnek örvendenek. A kommentelők rendre azt tudakolják, hol szerezhetik be a különleges darabokat. A legutóbbi bikinijében nagy feltűnést keltett: a fémes hatású, almazöld, Bernice Fashion-darab egyből viselőjére vonta a tekinteteket. Több kommentelő írta, hogy olyan szép, mint egy hableány, egy sellő, egy Barbie baba vagy egy porcelánbaba. Volt, aki szépségversenyre is küldené a kétgyerekes sztáranyukát.   

"Vivi, kérdeznélek, hogy miért nem indulsz szépségkirálynő választáson. Nálad minden tökéletes. Fecsó remélem büszke, hogy ilyen szép felesége van" - írta egy női hozzászóló.

Képes összeállításunkban megnézheted Vasvári Vivien legemlékezetesebb bikinis fotóit. 

Ezt is szeretjük