Wolf Kati 20 év után válik - Két lányával fél éve elköltözött férjétől

Wolf Kati először és utoljára mesélt válásáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz éven van túl Wolf Kati, aki fél éve elköltözött két lányukkal a férjétől. Az énekesnő szülei fél évszázada élnek boldog házasságban, ők számára a követendő példa, és férje, Ákos is hasonló példát látott maga előtt, nekik mégsem sikerült. 

Wolf Kati először és utoljára a Story magazinnak beszélt arról, hogy különváltak az útjaik a férjével. Azt mondta, az elmúlt egy évben sokat gondolkozott azon, hogy bár mindketten sokat dolgoztak, és sok mindent megtettek a házasságuk megmentéséért, miért nem jártak sikerrel. A választ azóta sem tudja. 

wolf-kati
Fotó: Facebook/Wolf Kati

Férjével továbbra is jó viszonyban vannak, a gyerekeiket közösen nevelik, mindent megbeszélnek, közös programokat is szerveznek négyesben. 

- El nem váltunk, csak szétköltöztünk, én most ezt találtam a legjobb megoldásnak. Én mentem arrébb a két lányunkkal, most öt percre lakunk a férjemtől, direkt közel költöztünk. A lányok akkor jönnek-mennek, amikor akarnak, mindkettőnknél otthon vannak - árulta el a 44 éves sztár. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#balatoninyár 🎤💋🐠🌞🌊🍓

Wolf Kati (@wolfkatiofficial) által megosztott bejegyzés,

Wolf Kati számára nagyon fontos volt, hogy a gyerekei ne sérüljenek, hogyan tudja őket óvni, segíteni ebben a helyzetben. Pszichológus segítségét is kérte, hogyan tudja Janka és Luca számára a legjobban elmagyarázni, miért válnak külön a szüleik. 

- Az tanácsolta, őszintén, és mindig csak annyi információt kell a gyerekkel ilyenkor megosztani, amennyi éppen szükséges. Nem túl sokat, de nem is túl keveset. Hisz másra kíváncsi egy kilenc-, és másra egy 14 éves kislány. Az ő nyelvükre lefordítva kellett a gyerekeimnek mindent elmondanom. Azt remélem, talán ebben végig jó voltam - mesélte a hetilapnak.

Magyar énekesnők és külföldi hasonmásaik 

Képes összeállításunkban hat olyan magyar énekesnőt mutatunk, akiknek van egy világhírű hasonmása. Kíváncsi vagy, ki Wolf Katié vagy Tóth Gabié?

Ezt is szeretjük