A magyar énekesnőtől elköltözött a férje - 13 év után a válás szélére kerültek

Suzy megtörte a csendet, és nyilatkozott arról, hányadán áll a házassága Jollyval.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerdán robbant a hír, hogy a népszerű mulatós sztárpár, Jolly és Suzy házassága válságba került 13 év után. Akkor hiába kereste meg őket a sajtó, Suzy egyáltalán nem akart mondani semmit, Jolly viszont szűkszavúan elmondta, hogy nincsenek a legfényesebben, de továbbra is együtt járnak fellépni a párjával. Azt is írták róluk, hogy különköltöztek, de ezt végül nem erősítették meg. Most azonban Suzy megtörte a csendet, és kitálalt a válságban lévő házasságukról.

A magyar énekesnő a Blikknek erősítette meg, hogy Jolly hetekkel ezelőtt tényleg elköltözött tőle és közös kislányuktól.

- A kislányunkkal arra érkeztem haza az egyik délután az óvodából, hogy összepakolt és elment. Nem esik jól, de tudomásul kell vennem, ha már nem szeret. Nem mi leszünk az első házaspár, akikkel ilyen megtörténik. Aki menni akar, azt el kell engedni. Engem nem érdekel, hogy van-e harmadik, vagy sem - magyarázta a napilapnak.

jolly és suzy
Fotó: Facebook/Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai

Az elmúlt években többször került válságba a kapcsolatuk, de mindig sikerült a házasságukat megjavítani, ám Suzy úgy érzi, ez a szituáció most teljesen más eset, szerinte el fognak válni.

- Nekem az örök hűségeskü szent, és, ha voltak is hullámvölgyek, mindig igyekeztem összetartani a családot. Most úgy tűnik, nem megy tovább. A történtek után nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy lenne visszaút, nem is miattam, hanem a kislányunk miatt. Zsuzsika ősszel elsős lesz, már értelmes, látja, mi történt - tette hozzá.

Szerinte a kislányuk érdekében fontos, hogy teljes békességben váljanak el. Egyelőre még egyikőjük sem adta be a válópert.

Így néznek ki napjainkban a legnépszerűbb mulatós sztárok

A Dáridó című műsor hatalmas sikert aratott a '90-es évek végén a TV2-n. Az emberek pillanatok alatt a szívükbe zárták a népszerű zenés szórakoztató műsort, melynek házigazdája, producere és főszerkesztője Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a műsor felfedezettjei.

Ezt is szeretjük