Járai Máté és Kíra 22 éve van együtt: kiderült, miért fél a gyerekvállalástól a színész
Járai Máté elárulta, miért fél a szülővé válástól, és tervezik-e családjuk bővítését feleségével, Kírával.

jarai-mate-kira-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Máté színész-műsorvezető 22 éve alkot egy párt feleségével, a szinkronrendező Járai Kírával, akivel először a Nyerő Párosban szerepelt együtt. Az, hogy menyire kíméletlenül őszintén beszélnek tabutémákról, ekkor mutatkozott meg először: kendőzetlenül meséltek nyitott házasságukról.

Az RTL Klub Életünk története című műsorában a Reggeli házigazdája a szülei alkoholfüggőségéről is vallott, valamint azt is elárulta a házaspár, több mint két évtized után miért nem született még gyermekük. 

Járai Máténak ezért nincs gyereke

A 43 éves sztár a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorában Palik Lászlónak újabb részleteket árult el arról, hogy miért fél a szülővé válástól, és tervezik-e családjuk bővítését feleségével, Kírával.  

- Nekem senki mástól nem kell gyerek, csak a feleségemtől, és neki szintén van ezzel egy dolga, hogy miért zárkózik el ettől ennyire. Ehhez azt gondolom, idő kell, de az idő véges, hiszen sajnos hatvanévesen nem lehet gyerekünk, ahogy nyaralónk, meg egy csomó mindenünk még igen. 

- Semmit nem sürgetek, semmit nem kérek számon, ő nekem nem kell, hogy főzzön, ő nekem nem kell, hogy gyereket szüljön, mert én őt szeretem, és ehhez semmilyen igény nem társul - magyarázta Járai Máté. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színész arról is beszélt, hogy szerinte jó apa lenne, de a saját szorongásait nem szívesen örökítené tovább.

- Nagyon jó apa lennék valószínűleg, de az is egy feszültségforrás lenne saját magammal szemben, hogy vajon elég jó apa vagyok-e? Tudnék-e még ennél is jobb apa lenni? Az orrom vére eleredne az óvodában, hogy bekössem négykézláb a cipőjét. Egy olyan megfelelési kényszert vennék magamra, ami nem biztos, hogy nem nagyon ártalmas. Ugyanakkor nyilván marha jó érzés lenne, hogy egy ilyen produktumot létrehoztam, és lett egy jó fej fiam vagy egy lányom. 

- Minden megvan már, hogy hová jár óvodába, kinél fog sportolni, hogyan fogják hívni, csak meg kéne csinálni. Nem is a megcsinálással van a baj, hanem azzal a felelősségtudattal, hogy semminek nem tudok nekimenni úgy, hogy majd lesz, ahogy lesz, hanem ezt is túlságosan megtervezem, hogy mindennek legyen meg a helye, és még nincs meg - árulta el Járai Máté Paliknak.

Járai Máté és Kíra nyaralója

Ha Járai Máté és Kíra Horányba mennek, a Szigetmonostorhoz tartozó üdülőfaluban teljesen feltöltődhetnek, pláne, miután felújították a nyaralójukat. „Kompromisszumokat kellett kötnünk, de azt hiszem, ízlésben nagyon összecsengett, amit szerettünk volna, és végül egy álomnyaraló lett” - árulta el a színész. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen álomszép lett a házaspár nyaralója a felújítás után. 

Cover-fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Ezt is szeretjük