Vastag Csabának ezért nincs gyereke: a kapcsolatának is ez lett a veszte

Vastag Csaba az Életünk történetében árulta el, hogy bár volt egy 16 és egy ötéves kapcsolata, miért nem született gyermeke.

vastag-csaba-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csabát és öccsét, a kilenc és fél évvel fiatalabb Vastag Tamást az X-Faktor legelső, 2010-es szériájában ismerte meg az ország. Az utóbbi a decemberi elődöntőben búcsúzott, miután a bátyjával vívott párbajéneklés során alulmaradt. Az évadot végül Vastag Csaba nyerte meg.

Azóta mindketten Fonogram-díjas énekesek, de a fiatalabb Vastag testvért ma már inkább színészként ismerik jobban, és ő családot is alapított: nagyobbik fia, Sándor Samu 2016 júniusában, néhány nappal az édesapja születésnapja előtt, a kisebbik, Péter 2018 januárjában, nem sokkal a nagybátyja, Csaba szülinapja előtt jött a világra.  

Vastag Csabának ezért nincs még gyereke

Az 1982. február 11-én született Vastag Csaba jövőre ünnepli a kerek, negyvenedik születésnapját. Az RTL Klub Életünk története című műsorának vendégeként, amelyben Tamással szerepelt, azt mesélte Friderikusz Sándornak, hogy volt idő, amikor nagykanállal falta az élete, ahogy ő mondta, rendesen "alászedte". Ennek ellenére két hosszú kapcsolatban is élt, az egyik 16, a másik öt évig tartott, de gyermeket egyikben sem vállalt. 

vastag-csaba1
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Azért nincs gyermekem, mert nem született. A hosszú távú kapcsolatnak ez is lett a veszte. Nem álltam készen a házasságra. A gyerekeket különben nagyon-nagyon szeretem, Tomika gyerekeit is, a nagyobbiknak a keresztapja is vagyok. Van a gyerekvállalásnak egy időszerűsége és logikai menete, amit én nem nagyon láttam át akkoriban, és hogy őszinte legyek, sajnos azóta sem.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel mindkét öccse, Balázs és Tamás is édesapa már, a szülei nem nyomasztják azzal, hogy unokát szeretnének. A társadalom nyomását érzi, de nem akarta elsietni a gyerekvállalást, és szerinte az életvitelével nem tudna a legjobb apuka lenni, nem tudna annyi energiát és odafigyelést adni, amennyit egy gyermek igényel. Az utóbbi egy-két évben már nem él olyan bulizós életet, mint korábban, de ha a körülmények engedik, koncertekkel járja az országot, vagy stúdiózik, haza szinte csak aludni jár. 

vastag-csaba2
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Az első 25 éves öregítés előtt elárulta, nem ártana, ha 64 éves korára lenne már gyereke, bár azt is bevallotta, hogy nem nagyon hisz a házasság intézményében, és semmilyen végletes dologban nem hisz, sem abban, hogy örökké, sem abban, hogy soha. 

- Tomikának nagyon nagy szerencséje van, hogy a gyermekeinek az édesanyja egy nagyon-nagyon jó anyuka, nagyon figyel rájuk, és úgy neveli őket, ahogy talán nem is lehet. 

Ezt is szeretjük