A magyar színész házasságába többször is belépett egy harmadik fél - Járai Máté megdöbbentő vallomást tett
Járai Máté és felesége, Kíra a Nyerő Párosban vallották be, hogy nyitott házasságban élnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

"Érzelmileg és szexuálisan szabadon élünk a saját szabályaink szerint" - ebből az őszinte vallomásból kellett kitalálniuk a versenyzőknek a Nyerő Páros második adásában, melyik párra vonatkozhat a mondat. 

Megdöbbentek, amikor Járai Máté Jászai Mari-díjas színész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező állt fel, akik bő két évtizede vannak együtt, és a keddi játékban hatból hat kérdésre adtak azonos választ, amikor Sebestyén Balázs azt vizsgálta, mennyire ismerik jól a másik felet.  

Járai Máté és felesége nyitott házasságban élnek

- 21 évig együtt lenni valakivel mindig egy érzelmi hullámvasút. Ezt mindenki tapasztalja, csak kérdés, ki hogy oldja meg aztán, hogy együtt tudjon maradni. Egy példát tudok mondani, ami nagyon furcsa lesz: akinek van kutyája vagy bármilyen állata, az tudja, milyen családtag tud lenni egy kutya. És ha bezárod egy ketrecbe, vagy láncon tartod, akkor az a kutya boldogtalan lesz, és te nem leszel jó gazdája. Viszont ha elengeded, és futhat az erdőben, és szeret téged, akkor mindig vissza fog jönni hozzád. 

jarai-mate-felesege2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- És Kíra eddig még mindig visszajött hozzám: ő is nekem, és én is neki. Többször is hagytam, hogy szerelmes legyen a 21 év alatt. Azt gondolom,

a legönzetlenebb szerelem az, amikor hagyod, hogy a szerelmed szerelmes legyen valaki másba. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 41 éves színész vallomását megdöbbenve hallgatta a Nyerő Páros többi versenyzője. Dudás Miklós kajakos meg is kérdezte, mi történik az idő alatt, amíg a kapcsolatukban egy harmadik fél is jelen van, aki szintén sérülhet. Közölték, soha nem költöztek el egymástól, egy percre sem hagyták el a másikat, és tudják, ha egy szerelmi háromszögben a tűzzel játszanak, meg is égethetik magukat. 

- Bezárhatnánk egymást, de ha meg így teszünk, akkor meghalhat az, ami köztünk van - véli Járai Kíra. 

jarai-mate-felesege
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Amikor Kíra engem választott 21 évvel ezelőtt - így volt, mert egy barátságból lett szerelem, és 1999. február elsején lefeküdtünk egymással először -, akkor tudtam, ha én ebbe a nőbe szerelmes leszek, akkor egész életemben attól fogok szenvedni, hogy őt aztán nem tarthatom kalitkában, szabadon kell, hogy repüljön - mondta a műsorban könnyeivel küszködve Járai Máté.

Tudtad, hogy Járai Máté Törőcsik Mari unokája?

Nem meglepő, hogy Járai Máté a színészetet választotta hivatásának, hiszen nagyapja a legendás rendező és forgatókönyvíró, Maár Gyula, mostohanagymamája pedig a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari, akivel a mai napig rendkívül szoros kapcsolatban áll.

Ezt is szeretjük