Járai Máté és Kíra nyaralója igazi álomház: a felújítás után ilyen elbűvölő lett

Járai Máté és felesége, Kíra nyaralója a felújítás után igazi álomházzá vált.

jarai-mate-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Máté rövid idő alatt az egyik legkedveltebb tévés szereplő lett: a színész hatalmas rajongótábort szerzett magának, amikor feleségével, Járai Kírával 2020 őszén az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában szerepeltek. 

Decembertől a Reggeli új műsorvezetőjeként mutatkozott be, 2021-ben pedig arra vállalkozott, hogy a csatorna túlélőshow-jának ötödik évadásban, a Survivor - Celebek a civilek ellen! című realityben mutatja meg, mennyit bír fizikailag és mentálisan a civilizációtól elzártan. 

Járai Máté nyaralója

Dominika meseszép hely, de a Survivor nem a nyaralásról szólt, ellenben ha Járai Máté és Kíra Horányba mennek, a Szigetmonostorhoz tartozó üdülőfaluban teljesen feltöltődhetnek, pláne, miután felújították a nyaralójukat. 

- Egy nagy büszkeség! Egy felújítás általában picit túl szokott nyúlni azon, mint amit az ember tervez: ha bárki azt mondja, egy hónap alatt kész lesz, az inkább három, de kettő biztos. Szerettük volna, ha május végére elkészül, de június vége felé lett kész. Ráadásul a pandémia alatt történt a felújítás, így például a csempe, amit kinéztünk, Olaszországból érkezett volna, de akkor nem lehetett ilyeneket áthozni a határon. Szóval kompromisszumokat kellett kötnünk, de azt hiszem, ízlésben nagyon összecsengett, amit szerettünk volna, és végül egy álomnyaraló lett - mesélte a színész-műsorvezető a Reggeliben

A cikk az ajánló után folytatódik

Ahogy a lakásukban, úgy a nyaralójukban is csak olyan tárgyak kaptak helyet, amik valahogy kötődnek hozzájuk. "Nem nagyon kerül be olyan tárgy a lakásunkba, amit csak úgy beteszünk, és akkor ott van."

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen álomszép lett Járai Máté és Kíra nyaralója a felújítás után. 

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük