Janza Kata ennyire látványosan lefogyott: két ruhamérettel lett karcsúbb

Janza Kata 12 kilót adott le. Látványos átalakulását előtte-utána fotón mutatta meg a címlapon.

janza-kata-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janza Kata manapság nem győzi fogadni a bókokat, úton-útfélen megkapja, milyen látványos a fogyása. Az Operettszínház színésznője két ruhamérettel lett karcsúbb, friss címlapfotóján látványos a változás.

Két hónappal ezelőtt sokakat meglepett, amikor a közösségi oldalán bejelentette, öt együtt töltött év után szakítottak kollégájával, Pesák Ádámmal. Felmerülhet a kérdés, vajon a szerelmi bánat miatt olvadtak-e le róla a kilók. Erre az egyértelmű nem a válasz, hiszen a színésszel békében váltak el, és jóban maradtak.

Janza Kata fogyása

Tudatosan döntött a változás mellett egy traumatikus élmény miatt. Szinte észrevétlenül szaladt fel rá némi felesleg, erre pedig csak akkor döbbent rá, amikor viszontlátta magát a képernyőn.

- Amikor megláttam magam egy online színházi előadásban, megrémisztett. Sokkal ducibb voltam, mint amit a fejemben gondoltam magamról. Sokkoló volt! A szüleim ugyan próbálták finoman mondani, hogy valami nem stimmel, de legyintettem, hogy nincs baj… Pedig volt - kezdte az átalakulásának történetét a Best magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A felesleget még a világjárvány okozta karantén alatt szedte fel. Kifejezetten hizlaló hobbit választott magának, a kreatív energiáit sütéssel vezette le, és természetesen el is fogyasztotta az ínycsiklandó süteményeket, amelyeket készített.

Miután elhatározta, lefogy, a módszer kiválasztásán volt a sor. Tudta, hogy kizárólag az étrendje átalakításával nem fog menni a fogyás.

Janza Kata 2020 decemberében a Reggeliben és májusban a Sissy-kiállítás megnyitóján a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban.
Janza Kata 2020 decemberében a Reggeliben és májusban a Sissy-kiállítás megnyitóján a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban.
Fotó: Instagram/Janza Kata

- Pláne, hogy az edzésben nem vagyok ügyes, soha nem sportoltam. Egy mediterrán és trópusi növényekből készült kivonat lett végül a segítségem, amivel gyakorlatilag koplalás nélkül sikerült leadnom az első 12 kilót, vagyis körülbelül két számmal kisebb ruha kell mostanra.

A művésznő augusztusban lesz ötvenéves. Azon felbuzdulva, mennyien dicsérik, és milyen jól érzi már most magát a bőrében, elhatározta, a születésnapjára eléri az álomalakot. Már elő is készítette a 36-os ruhákat a szekrényében, heteken belül büszkén viselheti a régi darabokat.

Balássy Betty fogyása képeken 

Nem csak Varga Feri, mostanra Balássy Betty is rengeteget fogyott a saját magára szabott diétájával. Az énekesnő tavaly májusra 20, idén áprilisra pedig összesen 40 kilótól szabadult meg, az eredményt pedig a közösségi oldalán is megmutatta. 

Cover-fotó: RTL II/NőComment

Ezt is szeretjük