Radics Gigi irtó szexin pózol a címlapon: merész ruhát vállalt be 30 kilós fogyása után

Radics Gigi nehezen viselte a szülés után megmaradt súlyfelesleget, de mára 30 kilót fogyott, és jól érzi magát a bőrében.

raduics-gigi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Radics Gigi a várandóssága alatt 30 kilót hízott, és mivel túlsúlyos gyerek volt, a szülei aggódtak, hogy nehezen viseli majd a súlygyarapodást. 

A változás valóban megterhelte testileg-lelkileg, de mára leadta a felesleget, és szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében. A Best magazin címlapján szexi, sokat mutató szerelésben pózol. 

Radics Gigi fogyása

Radics Gigi 2020. október 4-én hozta a világra kislányát, Bella Szófiát. A várandósság alatt pont azokat az ételeket kívánta meg, amikről korábban lemondott, így rövid idő alatt sokat gyarapodott a súlya, a terhesség végére 30 kilót szedett fel, és az immunrendszere is legyengült, gyakran volt beteg. Míg a kilenc hónap alatt bájos kismamának érezte magát, a szülés után már nem volt megelégedve a súlyfelesleggel.

Nem siettette a fogyást, számára fontosabb volt, hogy anyatejjel tudja táplálni a kislányát, és azt is elfogadta, hogy időbe telik, amíg visszanyeri az alakját, ugyanakkor a lelkiállapotán sokat rontott, hogy elkapta a Covidot, és fél évig pánikrohamokkal küzdött. Előfordult, hogy éjszaka úgy érezte, nem kap levegőt. 

- A 30 kiló plusz miatt még nehezebben viseltem a pánikrohamokat. Tehát tudtam, le kell adom a súlyfelesleget, hogy érezzem, ura vagyok a testemnek, és egyúttal leküzdöttem a pánikot is - mesélte a hetilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szülei aggódtak, hogy nehezen nyeri majd vissza a formáját, és mivel túlsúlyos gyerek volt, nem viseli jól, hogy meghízott. Erről a terhesség elején beszélgettek is. Hittek abban, hogy le tud fogyni, hiszen már sikerült neki korábban, de féltették. 

- Jó érzés, hogy bebizonyítottam magamnak, bármire – tényleg bármire - képes vagyok, ha hiszek magamban. Úgy érzem, mostanra már nagyon jól tudom koordinálni az életem minden részletét - vallotta be. 

A lánya után sokat rohangál, így a sportolást még nem építette vissza az életébe, de az étkezésre nagyon odafigyel: kis adagokat eszik, teljesen kiiktatta az étrendjéből a cukrot és a glutént, köretek nélkül étkezik - szerencsésnek tartja, hogy imádja a zöldségeket és a salátát. Úgy érzi, az anyává válással újjá is született. 

- Minden eddiginél közelebb érzem magam önmagamhoz, bármilyen furcsán hangzik is. Ezt nevezem valódi önazonosságnak, amit nagyon jó érzés megtapasztalni.

Tomán Szabina 30 kilót hízott a terhessége alatt

Az első terhessége alatt 30 kilót hízott, aminek gyökerei a modellmúltjában keresendők. „Végre volt indokom, hogy nekem ne mondja meg senki, mikor és mennyit ehetek. Sajnos a végén ebből egészségügyi probléma alakult ki, mert 30 kiló azért megterheli a szervezetet, és a babának sem jó.” Egy, a saját igényeire szabott fehérjediétával három hónap alatt visszanyerte az átlagtestsúlyát.

Cover-fotó: Palikék világa by Manna/Három igazság

Ezt is szeretjük