A 47 éves Onyutha Judit fürdőruhás fotói: 15 kilós fogyása után ilyen karcsú

Onyutha Judit már nem akarja takargatni magát, fogyása után egy fürdőruhás fotózást is vállalt, hogy a korosztályában másokat is motiváljon.

onyutha-judit-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Onyutha Judit a ’90-es évek végén a TV2 időjárás-jelentőjeként lett ismert, 2009-ig láthattuk a kereskedelmi csatorna képernyőjén. 2015 őszétől 2017 tavaszáig az ATV-n értesültünk tőle a várható időjárásról. 

Imádták a nézők, rengeteg bókot kapott, jól érezte magát a bőrében, az elmúlt években azonban tévés munkája elvesztése és édesanyja halála nagyon megviselte. Stresszes, rossz lelki állapotba került, amin evéssel próbált túllendülni: saját bevallása szerint akkor is evett, amikor nem volt éhes, és rengeteget nassolt, emiatt felszaladtak rá a pluszkilók.

Onyutha Judit fürdőruhában

Sokáig próbálta takargatni a súlyfelesleget, de egy-két szókimondó ember kéretlen megjegyzése arra sarkallta, tegyen valamit azért, hogy visszakapja régi önmagát. 

- Először nem is akartam tudomást venni arról a 15 kiló pluszról, ami rövid időn belül jött rám fel. Nem tetszett, amit a tükörben láttam, rossz volt lelkileg megélni, hogy megváltozott a testem. Az ország filigrán nőként ismert meg, folyamatosan kaptam bókokat, én voltam a bájos, a csinos időjós. 

Onyutha Judit sokáig nem akarta észrevenni azt a 15 kilót, ami szép lassan felkúszott rá.
Onyutha Judit sokáig nem akarta észrevenni azt a 15 kilót, ami szép lassan felkúszott rá.

- Bevallom, hogy szégyelltem, ha megismertek az utcán, nem akartam, hogy így lássanak az emberek, frusztrált a külsőm. Főleg, hogy akadt egy-két őszintébb ember, aki megjegyezte: „Juditka, felszedett pár kilót!” Végül ezek a vélemények inspiráltak abban, hogy változtassak. Úgy gondolom, hogy még az utolsó pillanatban nyertem vissza a régi alakomat, hiszen ahogy múlnak az évek, egyre nehezebb lefogyni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Onyutha Judit már ismét bomba formában van, és nemrégiben fürdőruhában állt a kamerák elé, hogy megmutassa, ötvenhez közeledve sem lehetetlen elérni a vágyott alakot. 

onyutha-judit-furdoruha1

- A fotózással azt szeretném megmutatni a nőtársaimnak, hogy igenis sikerülhet! Már nem akarom zsákruhákkal takargatni magam, ahogy eddig tettem, hiszen újra jól érzem magam a bőrömben - vallotta be az április 11-én 48. születésnapját ünneplő híresség. 

Onyutha Juditnak egy nemzetközi kutatásokra építő, tudományos formula segített a fogyásban: ugyanúgy ötször eszik, de csak feleannyit, mert kisebb adagokkal is jóllakik. Azzal, hogy leadta a súlyfelesleget, újra egyensúlyba került magával, ezt pedig a körülötte lévők is látják.

onyutha-judit-furdoruha2

- A fürdőruhás fotózás egy újabb mérföldkő számomra. Nagy szó, hogy le mertem vetkőzni egy wellnessben, mert eddig mindig takargattam magam strandkendőkkel és mindenféle leplekkel. Nem is szerettem strandra járni, ha a gyerekek miatt muszáj volt mennem, akkor is nagyon rosszul éreztem magam - vallotta be az egykori időjárás-jelentő.

Gaál Noémi bikiniben

Gaál Noémi majdnem 25 éve tájékoztatja a nézőket a várható időjárásról, és ugyanennyi ideje nyűgözi le a képernyő előtt ülőket szépségével és irigylésre méltó alakjával. Odafigyel az egészséges táplálkozásra, és heti rendszerességgel sportol, hogy a legjobb formáját nyújtsa a kamerák előtt, illetve azért is, hogy jól érezze magát a bőrében - akár bikiniben is.

Ezt is szeretjük