Gáspár Bea 2005-ben bikinire vetkőzött egy férfimagazinnak: 47 évesen fürdőruhában pózol
Gáspár Bea nem sokkal a 47. születésnapja előtt vett részt a fürdőruhás fotózáson lányaival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1974. július 28-án született Gáspár Beát a férje, Gáspár Győző fotómontázzsal köszöntötte a 47. születésnapján. A képek között egy idei fürdőruhás és egy régebbi bikinis képet is találunk.

Az előbbi a Story magazin 2021. július 22-i lapszámába készült, az utóbbi a CKM férfimagazin 2005. júliusi számába. 

Gáspár Bea bikiniben és fürdőruhában

Gáspár Bea a férfimagazin 16 évvel ezelőtti lapszámában nagyon dögös bikinis fotókon látható, ugyanakkor félmeztelenül vagy pucéran nem volt hajlandó pózolni. Három évvel kisebbik lánya, Virág születése után szerepelt a CKM-ben a vérforraló, de nem közönséges képeken. Pár évvel később a Playboy magazin is megkereste, ajánlatot is tettek Győzike feleségének, de az összeget egyik fél sem kívánta elárulni. Végül Bea asszony elutasította az ajánlatot. 

- Már sokszor megfordult a fejünkben, hogy Bea asszonyt jó lenne lapunk hasábjain viszontlátni. Körülbelül két héttel ezelőtt tettünk neki egy ajánlatot. Kért és kapott tőlünk egy pár nap gondolkodási időt, hiszen az ő életéhez ez nem feltétlenül passzol - ismerte el a Blikknek 2009 januárjában a magazin főszerkesztője, Radnai Péter.

- Majd pont egy roma csajnak kell a testét mutogatnia! Az sem érdekel, mennyi pénzt kap érte, én odaadom neki a dupláját, csak maradjon otthon és főzzön. Két gyereket nevel, gondoljon arra is, hogy mit szólnak hozzá más szülők! - fakadt ki akkor a napilapnak Gáspár Győző. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gáspár Bea idén nyáron ismét elvállat egy fotózást, ezúttal a lányaival, Evelinnel és Virággal együtt fürdőruhába bújtak a Story magazin kedvéért, aminek a dupla címlapja egyik borítóját díszítették.

Tavalyi gyomorszűkítő műtétje után 20 kilót fogyott, ezt követően mondott igent a felkérésre, ugyanakkor azt nyilatkozta, sosem okozott gondot a strandon levetkőznie, akárhány kiló is volt. Azt azért elismerte, most sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint a jelentős súlyfelesleggel. 

Gáspár Bea a hetilapnak azt mondta, biztosan sokan kritizálják majd őket a fürdőruhás képek miatt, de magasról tesz ezekre a véleményekre, a roma közösséget már amúgy is magukra haragították a Győzike Show idején, mert szerintük lejáratták őket. 

- Csak az számít, hogy mi, négyen miként vélekedünk. A fürdőruhás képanyag is biztos kiveri majd egyeseknél a biztosítékot. (…) Ítélkezzenek, ha akarnak! Semmi rossz nincs abban, hogy a két csinos lányommal megmutatjuk, hogyan nézünk ki a fogyás után.

Gáspár Bea a CKM bikinis fotóin

Gáspár Bea 2005-ben a férfimagazinnak vetkőzött bikinire. Különböző színű bikinikben pózolt, sportkocsinak is támaszkodott dögös pózokban. A felvételek kisebbik lánya, Gáspár Virág születése után három évvel készültek róla. 

Ezt is szeretjük