Janicsák Veca a szexi oldalát is megmutatta: új klipje a megújulást is szimbolizálja
Az önmagunkkal vívott harcot és a megújulást szimbolizálja Janicsák Veca Gravitáció című klipje, ami hamarosan megjelenő új albumának egyik előfutára.

janicsak-veca-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca sokakat meglepett, amikor a Glamour magazinnak adott exkluzív interjúban elárulta, küzdelmes két év van mögötte, egészségügyi és párkapcsolati problémákkal kellett megküzdenie, és ahhoz, hogy visszanyerhesse önmagát, a válás mellett döntött

Arról is először beszélt, hogy 2020-ban egy nőgyógyászati vizsgálat során méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, a hosszú és komplikált műtét alatt pedig kiderült, a méhe nem menthető, el kellett távolítani.

Janicsák Veca új klipje, a Gravitáció

Az énekesnő a múltat lezárva most erősebb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Az önmagunkkal vívott harcot és a megújulást szimbolizálja a Gravitáció című új klipje is, ami az exkluzív interjúval egy időben jelent meg. Az mind zeneileg, mind látványvilágát tekintve az énekesnő saját szerzeménye. 

- Nagyon nehéz, törékeny és tanulságos időszakot tudhatok magam mögött, amiből rengeteget fejlődtem és épültem. A magánéleti drámáink mögött valójában mi magunk állunk, legtöbbször mi vagyunk a saját akadályaink és ellenségeink.  

janicsak-veca-klip2
Fotó: Janicsák Regina

- A klip a harcot, amit valójában önmagunkkal vívunk és az elmúlt fejezetek lezárását szimbolizálja a képsorok végén eldobott bokszkesztyűvel. Egy ideje új időszámítás kezdődött az életemben, ami zeneileg is pluszenergiákat szabadított fel bennem. Ezen hónapok szüleménye a régóta ígért új album is, amellyel április 8-án debütálunk egy budapesti lemezbemutató koncerten, a live act formációmmal közösen.

janicsak-veca-klip
Fotó: Pátzay Ádám

A 32 éves sztár nem csak egy új dallal készült, a szerzemény a hamarosan megjelenő új albumának egyik előfutára.

- A Gravitáció nem csupán magánéleti vonatkozásban mérföldkő számomra, mivel a szöveg és a dal is saját szerzemény, emellett a rendezés és a teljes látványvilág is - beleértve a beauty és a styling elemeket - önálló munka útján született.

- A klipben három szerepet játszom el, ezáltal olyan oldalamat is láthatja a közönség, amelyet korábban nem. Egy felszabadult, őszinte és boldog Veca köszön vissza, aki a megpróbáltatások után újjászületett, erősebb, mint valaha, és már nem szeretne másoknak megfelelni.

Szabó Eszter a Megasztárban és ma

Szabó Eszter a harmadik évadban tűnt fel - Kontor Tamás is, akivel később két fiú szülei lettek. A válogatókat 2005-ben kezdték sugározni, a döntőt 2006. május 20-án vetítették. Az énekesnő a negyedik helyezett lett. Szabó Eszter a műsor alatt színes és különleges kalapokban lépett a színpadra, ez a kiegészítő a védjegyévé vált. Az elmúlt 16 évben sokat változott.

Cover-fotó: Pátzay Ádám

Ezt is szeretjük