A Romantic duci énekesnőjeként futott be: Kunovics Katinka 45 évesen szőke bombázó

Kunovics Katinka 23 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba Völgyi Zsuzsi és Gáspár Győző oldalán a Romanticban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

23 évvel ezelőtt Gáspár Győző álmodott egy nagyot, és elhatározta, ő lesz hazánk Michael Jacksonja. A Romantic koncepciójába pont illett a showmanszerep, a két profi énekesnő, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi mellé kellett valaki, aki egyéniségével nyomot hagy a közönségben.

Első lemezük az ezredforduló nyarán jelent meg, és a második albumukra sem kellett egy évnél tovább várniuk. Ezeken a korongokon kaptak helyet örök klasszikusaik: a Vágyom Rád! vagy a Szeretem Őt szövegeit a mai napig sokan fújják kívülről.

Kunovics Katinka 45 évesen

A tagok minden évben összeülnek megünnepelni a banda fennállásának születésnapját, ez alól a 2022-es év sem volt kivétel. A Tények Pluszban elevenítették fel az elmúlt közel negyed évszázad történéseit; a drámákon és sikereken kívül arról is beszéltek, mindannyian rengeteget változtak az idők során.

romantic-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Mindhárman küzdöttek súlyproblémákkal, szerintük ez a művészélettel járó kaotikus életmódnak volt köszönhető. Anno annyi fellépésre hívták őket, hogy előfordult, csütörtöktől vasárnapig a turnébuszban éltek. 

Kunovics Katinka is hatalmas átalakuláson ment át: bár 120 kilósan is imádták a rajongók, őt zavarta a feleslege. A múltban többször veselkedett neki egy-egy fogyókúrának, de ahogy sokaknál, nála is felütötte a fejét a jojóeffektus.

2019-ben aztán életmódváltásba kezdett, melynek köszönhetően 60 kilogrammtól sikerült megszabadulnia. 45 éves korára szőke bombázóként pózol az Instagram-fotókon.

A TV2 műsorában arról is szó esett, most ismét szigorúan betartja a diétás étrend szabályait, ugyanis gőzerővel készül a zenekar nyári turnéjára. 

Gáspár Bea fogyása után 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen karcsú lett Gáspár Bea a fogyása után, azt is megnézheted, mennyire jól mutatnak rajta a szűk fazonú darabok.

Ezt is szeretjük