Buday Péter 176 kiló is volt: úgy lefogyott, hogy rá se ismerni a sztárszakácsra

Buday Péter életmódváltásának része a fogyás és a stresszmentesebb, vidéki élet is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Buday Péter nemcsak ismert éttermek séfjeként lett ismert, hanem tévés sztárszakácsként is: éveken át futott Majd a Buday!, illetve Most a Buday! című műsora. Volt, hogy egyszerre több étterem séfje is volt, nem élt stresszmentes életet és a táplálkozására sem figyelt annyira. 

Évekkel ezelőtt azonban életmódot váltott, és 50 kilót fogyott, a tíz évvel ezelőtti fotóit elnézve alig lehet most ráismerni. 

Buday Péter fogyása

Mindig is mackós alkat volt, ezt anyai ágon örökölte, de a 190 centis magasságához egy darabig ez még jól is állt, ám saját bevallása szerint a fegyelmezetlensége volt az oka, hogy volt idő, amikor 176 kilót mutatott alatta a mérleg. 

Buday Péter mesterszakács gyerekekkel beszélget 2010 februárjában, miután főzött a Heves megyei Kerecsend általános iskolásainak.
Buday Péter mesterszakács gyerekekkel beszélget 2010 februárjában, miután főzött a Heves megyei Kerecsend általános iskolásainak.
Fotó: MTI/Tréba Ákos

- Jól emlékszem, hogy amikor közeledtem az ötvenhez, egy barátom azt mondta, hogy ilyen súllyal nem fogom megélni az 55. életévemet. Ez a kijelentés nagyon megütött akkor. Igaza volt. Szeretnék még sokáig élni, ezért váltottam életmódot – mesélte az 58 éves sztár júniusban a Hot! magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nem a fogyása az egyetlen változás, teljes életmódváltáson esett át, lassabb és stresszmentesebb élete is él, ennek jegyében feleségével vidékre költöztek. Budapesttől 40 kilométerre, egy Pest megyei faluban élnek, ahol a mesterszakács szívesen gondozza nagy kertjüket, aminek a terményei fogyasztják tavasztól őszig. Élvezi a kerti munkát, ami egy edzéssel is felér, egymaga ültetett 150 fát. 

A harmonikus, nyugodt életet annak is köszönheti, hogy válása után rátalált az új szerelem. Egy baráti társaságban egy régi ismerőse mutatta be Annamáriának, aki már az első pillanatban megtetszett Buday Péternek. Ennek már hat éve, két évvel ezelőtt össze is házasodtak. 

Gáspár Bea, Evelin és Virág szexi fürdőruhában

A Gáspár család minden egyes tagja küzdött már időről időre a pluszkilókkal, számos diétával próbálkoztak, de miután életmódot váltottak, mostanra mindegyikük leadta a súlyfelesleget. Gáspár Bea tavaly gyomorszűkítő műtéten esett át, ami után 20 kilót fogyott. Gáspár Virág 30 kilót adott le eddig, jelenleg 68 kiló, de 50 szeretne lenni, Gáspár Evelin 15 évesen kezdett el diétázni, azóta 40-50 kilótól szabadult meg. 

Gáspár Bea, Virág és Evelin szexi fürdőruhában: 100 kilót fogytak együtt

Gáspár Bea és a lányai önbizalmának jót tett a fürdőruhás fotózás, az esetleges beszólások nem érdeklik.

Elolvasom
Ezt is szeretjük